Autom Gran Turismo 5 sa stal Mercedes SLS

Plus tisícka áut, deštrukcia interiérov, podpora troch monitorov a ďalšie novinky.

pridal spacejunker 7.1.2010 o 15:30 pod hry
Autom Gran Turismo 5 sa stal Mercedes SLS

HRY > NOVINKY >

Počas našej septembrovej návštevy v Polyphony Digital sme sa šéfa Yamauchi-sana pýtali, či už je vybrané oficiálne auto, ktoré sa bude vynímať na obale Gran Turismo 5. Vraj je vyberané náhradne a možno čírou náhodou bol model Mercedes Benz SLS AMG odparkovaný na stánku Sony počas TGS. Práve tento krásavec sa stal „náhodne“ oficiálnym autom Gran Turismo 5.

SLS AMG bude oficiálne uvedený počas Ženevského autosalónu v marci. Ide o nasledovníka legendárneho modelu 300 SL Gullwing z roku 1954 a ide vôbec o prvý model navrhnutý divíziou AMG. Osemvalcovému motoru stačí 3,8 sekundy, aby sa celohliníková karoséria pohybovala 100 km/h. Ručička tachometra sa zastaví niekde pri 320 km/h.

SLS AMG nebude iba na obale, ale aj v hre, kde sa objaví po prvýkrát v histórii série značka Lamborghini, Bugatti či Tesla. Z aktuálneho čísla OPM (skeny nájdete tu) sme sa okrem iného dozvedeli, že v garáži Gran Turismo 5 nebude parkovať 800 ani 900, ale 1000-ka áut! Na každé bude aplikovaný deštrukčný a deformačný model, u pretekárskych a rally autách bude deštrukcia zachádzať ďalej a umožní odtrhnúť jednotlivé časti vrátane spojlerov, dverí, krídiel, podbehov. Zatiaľ nie je isté, či bude možné prevrátiť auto na strechu.



Čo je zaujímavé, v preview sa spomína, že každé jedno auto bude prepracované nielen zvonku, ale aj zvnútra, čo znamená, že tisícka bude vybavená fuknčnou palubovkou! Z celkového počtu vozidiel má mať 170 na sebe aplikovaný mimoriadne detailný grafický i deštrukčný model, ktorý, a teraz sa podržte, bude počítať s deštrukciou interiéru!

Z ďalších noviniek sa k súťaži NASCAR (so všetkými autami a traťami) pridáva aj Indy. Tieto vozy nebudú exkluzívne iba pre ovály, ale preženiete ich aj na okruhoch a mestských tratiach ako Madrid či Rím. Každá z tratí navyše počíta so svojou nočnou verziou a hovorí sa čoraz častejšie aj o poveternostných podmienkach. U tratí konečne budú lietať výstražné kužele, pretrhneme aj plastové pásky počas rally?

O online komponente Gran Turismo 5 sa toho veľa nevie, z toho mála, čo sme videli na vlastné oči a zistili od zodpovedných, je jasná jedna vec: online má na starosti separovaný tím, bude podporovať 16 hráčov, bude previazaný na garáž a konto plniace sa kreditmi za víťazstvá.

Gran Turismo 5 bude podporovať aj technické vychytávky ako tri monitory, Head Tracking cez PlayStation Eye a upload HD videí priamo na YouTube.





Autom Gran Turismo 5 sa stal Mercedes SLS  Autom Gran Turismo 5 sa stal Mercedes SLS  Autom Gran Turismo 5 sa stal Mercedes SLS
Autom Gran Turismo 5 sa stal Mercedes SLS  Autom Gran Turismo 5 sa stal Mercedes SLS  Autom Gran Turismo 5 sa stal Mercedes SLS
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, playstation, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20307)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk