Sadista je v každom z nás

Presne o tom sa nás snaží presvedčiť strieľačka Bulletstorm.

pridal je2ry 29.6.2010 o 10:43 pod hry
Sadista je v každom z nás

HRY > NOVINKY >

„Bulletstorm nie je obyčajná akcia,“ hovorí mi chlapík z Epic Games, keď som sa po krátkom vysvetlení ovládania zhostil ovládača a sadol si za hrateľné demo novej strieľačky. „Nie je totiž ani tak o tom, koho treba zabiť, ale skôr AKO to spraviť.“ Po asi 15 minútach hrania mu dávam za pravdu a spokojne odchádzam z predvádzacej miestnosti. Bulletstorm je skutočne tak trochu iná hra.

Poskladaná je na prvý pohľad z rovnakých stavebných kameňov ako jej žánroví konkurenti. Máme tu FPS pohľad, máme tu zbrane, máme nepriateľov. Lenže kde iné hry pri zabití nepriateľa končia, v Bulletstorme je zabíjanie alfou a omegou celej hrateľnosti. Systém totiž hodnotí, ako kruto ste sa s protivníkom pohrali a podľa toho vám za jeho zneškodnenie ponúkne body. V každom z nás sa podľa Epicu skrýva malý sadista a ten bude práve teraz mať dostatok priestoru na realizáciu.

Strela do krku, hlavy či rozkroku (au!) je len začiatkom krvavých orgií. Okrem zbraní má totiž hlavný hrdina k dispozícii aj dobre okovanú kanadu, s ktorou dokáže porátať zuby v ústach nejedného útočníka a tiež špeciálny energetický bič s funkciou priťahovania živých a neživých predmetov. V praxi potom vyzerá hranie nasledovne: nepriateľa kopnem, čim sa trochu spomalí čas, potom ho strelím do krku, hodím do neho granát a už sa iba radujem z bonusového skóre. Druhá možnosť: bičom ho pritiahnem, kopnem, strelím a znovu odkopnem tak, aby dostalo vyniknúť interaktívne prostredie (napríklad gigantické kaktusy s extrémne ostrými pichliačmi alebo mäsožravé rastliny). Bonusy systém udeľuje tiež za originálne zabitia, za skupinové masakre a podobné chrumkavé záležitosti.

Celá hra sa točí okolo nových spôsobov masakrovania a zabíjania, lepšie smrtiace kombo znamená viac bodov, viac bodov znamená viac prostriedkov na upgradovanie zbraní a vybavenia, nové vybavenie prináša viac možností pre sadistov. A takýto uzavretý cyklus tvorí primárnu myšlienka titulu.

Bulletstorm je plánovaný na začiatok budúceho roka a už teraz najmä po grafickej stránke vyzerá výborne. K dispozícii sme mali PC verziu, ktorá bola ostrá a detailná. Podľa slov autorov je hotový už aj Xbox port a na PS3 optimalizácii usilovne pracujú tak, aby na február 2011 bolo všetko nachystané na poriadne krvavé orgie.





Sadista je v každom z nás  Sadista je v každom z nás  Sadista je v každom z nás
Sadista je v každom z nás  Sadista je v každom z nás
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (2)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (1)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20963)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk