Mafia: The City of Lost Heaven: Non Nostalgic Review
103

Mafia: The City of Lost Heaven: Non Nostalgic Review

8.0
PC
pridal AutorNeznámy 27.8.2020

Píše sa rok 1930 a v Amerike nastala hospodárska kríza.

PGA Tour 2K21
7

PGA Tour 2K21

8.0
PC
pridal cappko 23.8.2020

Tri malé krôčiky dopredu, jeden obrí skok dozadu

Dragon Age: Inquisition
58

Dragon Age: Inquisition

9.0
PC
pridal endre-silentname 20.8.2020

Pamätám si ešte roku 2013, keď som sa hraniu venoval oveľa viac ako teraz, že na Dragon Age: Inquisition som čakal, ako na najväčší highlight roku 2014.

34

NHL 09

6.0
PC
pridal Yakupov47 13.8.2020

Pokúsim sa o obsiahlu recenziu na túto známu PC hru.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines: Non Nostalgic Review
42

Vampire: The Masquerade – Bloodlines: Non Nostalgic Review

8.5
PC
pridal AutorNeznámy 12.8.2020

Spomeňme si na klasickú RPG Vampire: The Masquerade – Bloodlines, ktorá čoskoro dostane pokračovanie.

The Last Of Us Part II
210

The Last Of Us Part II

PS4
pridal ware 25.7.2020

The Last of Us 2 (som hyperlenivé indivíduum, takže ďalej len TLOU2) bola hrou, na ktorú som sa vyslovene tešil.

The Last of Us Part II
84

The Last of Us Part II

9.0
PS4
pridal LastPCgamer 16.7.2020

Existujú hry ktoré v nás dokážu vyvolať intenzívne emócie, jednou z takýchto hier bola aj The Last of Us z roku 2013 ktorá posunula hranice interaktívnej zábavy v oblasti vyrozprávania príbehu a empatie ...

The Last of Us Part II
296

The Last of Us Part II

10
PS4
pridal nessundorma 11.7.2020

Neviem kde začať. Pretože po dokoncení tejto hry, kde slovo hra podla mňa nevystihuje hodnotu a kvalitu tohto produktu, mám také pocity ako ešte hádam nikdy pred tým

The Last of Us: Part II
223

The Last of Us: Part II

9.0
PS4
pridal DarkDRAGON 30.6.2020

Väčšinou sa mi nestáva, aby som nevedel ako začať recenziu. Pri tejto hre je to moja osobná premiéra.

Mafia - Definitive Edition - Čo ukázal trailer?
23

Mafia - Definitive Edition - Čo ukázal trailer?

PC
pridal deadawp 14.6.2020

Dňa 13. Júna 2020 sa uskutočnila akcia PC Gaming Show, ktorej časť bola venovaná aj pre nový - plný trailer na Mafiu: Definitive Edition trvajúci jednu minútu.

Deus Ex: Game of the Year Edition-Non Nostalgic Review
21

Deus Ex: Game of the Year Edition-Non Nostalgic Review

8.0
PC
pridal AutorNeznámy 12.6.2020

Deus Ex:Game of The Year Edition je hra z roku 2000 a pre mnohých hráčov jedna z najlepších hier aké kedy v hernom priemysle vznikli

IOSoccer - Free-to-play futbalová multiplayerová hra
2

IOSoccer - Free-to-play futbalová multiplayerová hra

PC
pridal deadawp 7.6.2020

IOSoccer (slangovo iOS) je Free-to-play futbalová hra (z tretej / prvej osoby) na Steame, pričom vyšla 8. júna 2018.

Call of Duty: Warzone
31

Call of Duty: Warzone

8.0
XBOX ONE
pridal MaDMAuz 26.5.2020

Vo Verdansku niečo nie je v poriadku, a tým nemyslím helikoptéry lietajúce pod mapou (ponorkoptéry?), aj keď za zmienku fakt stoja.

Darksiders: Warmastered Edition
12

Darksiders: Warmastered Edition

7.0
PC
pridal AutorNeznámy 13.5.2020

Darksiders:Warmastered Edition je hack and slash, puzzle hra z roka 2010, ktorá v roku 2016 vyšla v remastrovanej edícií.

Baldurs Gate: Enhanced Edition Non Nostalgic Review
26

Baldurs Gate: Enhanced Edition Non Nostalgic Review

7.5
PC
pridal AutorNeznámy 28.4.2020

Priznám sa nikdy som D&D ani nič podobné nehral. V mojej rodine ani nevedia čo to znamená slovo nerd takže o D&D hre som mohol leda tak snívať ako malý chlapec.

Resident Evil 3
47

Resident Evil 3

7.5
PC
pridal DarkDRAGON 10.4.2020

Pamätáte si na ten deň, kedy vyšiel pôvodný Resident Evil 3: Nemesis?

Doom Eternal
40

Doom Eternal

8.0
PC
pridal DarkDRAGON 31.3.2020

Posledné na čo si pamätám je Samuel Hayden. To ako ma zradil mu neodpustím! Vzal mi môj mocný energetický meč "crucible" a uzamkol do pasce na marťanskej základni UAC.

Zombíci v hrách
33

Zombíci v hrách

PC
pridal Combat77 25.1.2020

Zombíci a hry k sebe patria ako chleba a maslo a s týmto námetom sú ich na trhu stovky.

10

Need for Speed Heat

4.0
PC
pridal Pucin 19.1.2020

Pre mňa je nové Need for Speed dosť sklamaním, ktoré radím pod priemer len s ľútosti.

Ultimate Doom - Nestárnuca Klasika
10

Ultimate Doom - Nestárnuca Klasika

9.9
PC
pridal 29.11.2019

Ultimate Doom je rozšírený pôvodný Doom so štyrmi kapitolami.

VIAC
POUŽÍVATEĽSKÉ RECENZIE
|THE LAST OF US: PART II
223
[pridal DarkDRAGON 30.6]
|THE LAST OF US PART II
296
[pridal nessundorma 11.7]
|THE LAST OF US PART II
210
[pridal ware 25.7]
|CYBERPUNK 2077
125
[pridal Samuel Bugala 15.2]
|THE LAST OF US PART II
84
[pridal LastPCgamer 16.7]
|CYBERPUNK 2077
72
[pridal DarkDRAGON 29.12]
|CYBERPUNK 2077
49
[pridal Tiqer 11.1]
|DRAGON AGE: INQUISITION
58
[pridal endre-silentname 20.8]
|THE LAST OF US PART DEUX
204
[pridal Dr.Harabin 29.3]
|CYBERPUNK 2077
131
[pridal AutorNeznámy 2.2]
|DEATH STRANDING
63
[pridal nolimitboy 23.1]
|NHL 09
34
[pridal Yakupov47 13.8]
|CALL OF DUTY: WARZONE
31
[pridal MaDMAuz 26.5]
|XBOX SERIES X
107
[pridal Leonardo da Vinci 22.3]
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2021 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk