Ancestors nás prevedie dôležitými momentmi ľudskej histórie

Ako to asi vyzeralo, keď sa predok človeka poprvýkrát postavil vzpriamene? Ako vzniklo prvé ohnisko? Čo sa stalo po vynáleze kolesa?

pridal roberto 19.7.2015 o 9:22 pod hry
Ancestors nás prevedie dôležitými momentmi ľudskej histórie

HRY > NOVINKY >

Meno Patrice Désilets asi nepoznáte, ale určite poznáte hry Prince of Persia: The Sands of Time, Assassin’s Creed a Assassin’s Creed 2, na ktorých výrobe sa podieľal ako kreatívny riaditeľ. Ubisoft však už opustil, teraz má vlastné štúdio Panache Digital Games a pracuje na hre s názvom Ancestors: Humankind Odyssey. Vezme nás v nej storočia, tisícročia a ešte ďalej do histórie ľudského rodu a jeho predchodcov.

Désilets miluje históriu a hry a keď chcel ako šéf vlastného štúdia urobiť jedinečnú hru, vedel ktorým smerom sa vydať. V prvej epizóde sa dostaneme najďalej a preskúmame prvé veľké dobrodružstvo ľudského druhu - bude venovaná schopnosti stáť na dvoch končatinách. Zážitok má byť krátky a intenzívny a po ňom môžu hráči vyskúšať "novú schopnosť" v otvorenom svete.

"Štruktúra bude pozostávať z 15 minútovej akčnej sekvencie, dostanem vás do určitého emocionálneho rozpoloženia a potom vás nechám na ihrisku, aby ste tam bojovali o prežitie. Bude tam otvorený svet a možnosť pracovať na vývoji postavy. Najprv je to lineárne ako Uncharted, a potom vás nechám v niečom ako Rust," snažil sa vysvetliť Désilets.

Každá epizóda je zameraná na nový schod v ľudskej evolúcii. Hrdinom prvej epizódy je orrorin, ktorý žil na území dnešnej Kene a východnej Afriky pred šiestimi miliónmi rokov. V ďalších kapitolách sa pozrieme na ardipiteka aj australopiteka. Zatiaľ je hotových alebo rozpracovaných 20 kapitol z rôznych období venovaných výrobe nástrojov, vynálezu kolesa ale aj otázke, kým bol prvý človek, ktorému sa ako prvému podarilo podojiť kravu.

Všetky epizódy však budú prepojené prepojené pokrvnou líniou, kde uvidíme ako sa naša rodina vyvíjala vekmi. Ako príklad uviedol kráľovnú Anglicka. Napríklad existuje muž v dobe kamennej, ktorý je prepojený s kráľovnou. Vašim cieľom by v tom prípade bolo stať sa kráľovnou a sledovali by ste jej predchodcov.  Nepovedal, či presne toto bude možné, ale takéto smerovanie rodiny bude fungovať na RPG systéme v podobe technologického stromu v štýle Civilizácie, ktorý budeme každou generáciou posúvať k nášmu cieľu. 

Zakladateľ nového nezávislého štúdia opísal Humankind Odyssey ako epizodickú third person akčnú adventúru so survival prvkami.

Ancestors nás prevedie dôležitými momentmi ľudskej histórie





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19614)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk