BioWare: Anthem má veľký príbeh, ktorý budeme rozširovať, uvidíme však, či naša ďalšia hra bude multiplayerovka

Autori hovoria o príbehu ako o veľkej kritickej ceste. Nie je však ohraničený koncom, ale v priebehu životného cyklu hry ho chcú vývojári dopĺňať. V prípade budúcnosti uvažujú aj o využití multiplayeru v ďalších projektoch.

pridal Gam_er 13.2.2019 o 14:28 pod hry
BioWare: Anthem má veľký príbeh, ktorý budeme rozširovať, uvidíme však, či naša ďalšia hra bude multiplayerovka

HRY > NOVINKY >

BioWare je už plne pripravené na vydanie Anthem, ich prvej veľkej novej IP od roku 2009, kedy svetlo sveta uzrel Dragon Age. Oficiálne vydanie je naplánované na 22. februára s tým, že predplatitelia služieb Origin Access a EA Access si zahrajú skôr, už 15. februára. Veľa hráčov očakáva poriadny príbeh, ku ktorému sa teraz vyjadrujú autori.

Kritická cesta, ktorou nazývajú hlavnú dejovú linku, nebude mať konečné finále, aké by ste mohli poznať z iných hier. Anthem je totiž navrhnuté tak, aby počas svojej "živej fázy" mohlo dostávať ďalšie príbehové vetvenia:

„Nechceli sme skrátka priniesť a odhaliť veci od nuly až po sto percent. Našim zámerom je vlastne to, aby ste do hry mohli skočiť a získavať veľké zážitky, ktoré vám predstava náš svet a ukážu, čo všetko v ňom môžete zažiť. Máme všetky štyri Javeliny a veľký príbeh kritickej cesty.

Pri prvom Mass Effect sme mali okolo 40 alebo 50 planét, ktoré ste mohli objaviť a preskúmať. Ale príbeh bol napísaný ako preteky s časom, takže ľudia hru skončili za 13 alebo 15 hodín kvôli povahe príbehu. Kritická cesta v Anthem slúži inému účelu. Cieľom je predstaviť vám svet, v ktorého živote môžete pokračovať na rozdiel od konceptu s klasickým rozprávaním príbehu, ktorý potom skrátka skončí.

Kritická cesta sa spája s vecami, ktoré majú byť dynamické a menia sa z týždňa na mesiac, takže odstráni určitý príbehový tlak na hráča a konečnosť hry.” 

BioWare okrem toho nevylučujú multiplayer, zrejme však nie kooperačný, ktorý sa v ich budúcich hrách môže, ale nemusí objaviť:

„Nie je to o rozhodnutí, že všetky naše budúce hry teraz budú ako Anthem. Postupom vpred vyberáme pre naše hry nástroje a veci, ktoré im dávajú svoju vlastnú identitu. Či v prípade ďalšieho projektu bude v hre aj multiplayer, nuž, uvidíme."

Samozrejme, posledné tri BioWare hry pred Anthem, teda Mass Effect 3, Dragon Age: Inquisition a Mass Effect: Andromeda, všetky mali kooperatívny multiplayer, takže to vlastne nie je niečo, čo by sme nečakali. Namiesto toho sa však zdá, že ďalší projekt, ktorým by mal byť Dragon Age, sa môže stať multiplayerovka, hoci iným spôsobom ako Anthem.  





Páči sa mi! (+3)






PC
PS4
Xbox One
Xbox One X

Vývoj: EA / BioWare
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania: 22. február 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk