Týždenník - Nedotiahnuté remastre útočia

Wacraft a aj Commandos nás tento týždeň prekvapili svojou nedotiahnutosťou.

pridal saver 2.2.2020 o 21:25 pod hry
Týždenník - Nedotiahnuté remastre útočia

HRY > NOVINKY >

Wacraft a aj Commandos nás tento týždeň prekvapili svojou nedotiahnutosťou. Je to až prekvapivé, že firmy robia len remaster a aj tak ho vydajú s tonami chýb. Špeciálne je to prekvapivé pri Blizzarde, ktorý má tony peňazí a stovky vývojárov a aj tak vydajú remaster skôr ako je dokončený a navyše bez polovice nasľubovaných vylepšení hry. Pri autoroch Commandos je to viac pochopiteľné, keďže je to malý tím a hru prepracovávali na iný engine (aby mohli spraviť aj porty na konzoly) a nie všetko sadlo tak ako malo. Ale rovnako ani im by odloženie neublížilo. Už sme mu spravili aj recenziu. Popritom vyšiel aj remaster Preatorianov, na ktorý sa ešte pozrieme, ale ten je v lepšom stave.

 

Z nových hier bol ohlásený Rustler, ktorý je prakticky stredovekým GTA, ale s pohľadom z nadhľadu, teda ako prvé časti GTA alebo nový American Fugitive. Vyzerá to zaujímavo a zábavne. Uvidíme, koľko obsahu autori prinesú. Práve si k tomu spustili aj Kickstarter kampaň, ktorá je skôr prezentačná, keďže chcú len 18 tisíc dolárov. Uvidíme, či to dosiahnu, v každom prípade hra vyjde aj tak.

Oproti tomu veľmi slabo vyzerá Fast and Furious Crossroads, ktorý nám ponúka stále nové zábery a stále vyzerá ako z minulej generácie. Teraz ich vydali pri príležitosti nového traileru pre Fast and Furious 9, ktorý potvrdil aktuálne smerovanie série.

Podobne nevýrazne vyzerá nový titul Disintegration, ktorý mal šancu byť nasledovníkom Titanfallu v neštandardných sci-fi hrách, ale multiplayer zatiaľ v bete nepresvedčil. Je to neorganizovaný chaos, možno si treba zvyknúť, ale aj tak to zatiaľ nevyzerá lákavo. Uvidíme, čo ponúkne v singleplayer kampani.

Z iných noviniek sme sa dozvedeli, že Atari sa púšťa do hotelového biznisu a vytvára doslova herné hotely aj s priestormi pre eSports turnaje. Objavili sa štatistiky predaja nových značiek za uplynulé desaťročie v UK, kde to vyhral Minecraft, ale v Top 10 sa objavili zaujímavé značky. Z hier bolo ohlásené druhé veľké DLC pre Metro Exodus a CD Projekt potvrdil, že Cyberpunk nebude mať VR podporu. Popritom sa Henry Cavill bližšie pozrel na boj v Blavikene zo Zaklínač seriálu.

Bližšie sme si zhrnuli aj slovenské hry, ktoré vyšli v roku 2019. Možno tam nie sú extra výrazné kúsky, ale zdá sa, že každým rokom sú lepšie a zaujímavejšie. Možno časom sa dostaneme aj k AAA titulu.

 

Podobne sme si zhrnuli aj najlepšie hry v Game Passe, kde Microsoft hlavne posledné mesiace začal pridávať silné tituly a hlavne je tam Zaklínač 3, GTA V, aktuálne sa pridal aj A Plague Tale. Vo februári čakáme ďalšie veľké tituly.

 

Z recenzií sme ohodnotili menšie tituly, ako River City Girls, Tokyo Mirage Session #FE Encore, Outbuddies. Bližšie sme sa pozreli, ako sa hrá Thronebreaker od CD Projektu na Switch konzole a z hardvéru sme otestovali Snakebyte Game: Mouse Ultra. Plus prišiel čas aj na našu ročenku roka 2019, v ktorej sme zhrnuli uplynulý rok, a teda recenzie na hry, hardvér a aj filmy





Páči sa mi! (+1)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19812)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk