Týždenník - Cyberpunk 2077 sa znovu ukázal

Tento týždeň nám oživil Cyberpunk 2077, pridal sa Crash, Avengers, Biomutant  a ďalšie sexuálne obťažovania.

pridal saver 28.6.2020 o 22:41 pod hry
Týždenník - Cyberpunk 2077 sa znovu ukázal

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám oživil Cyberpunk 2077, pridal sa Crash, Avengers, Biomutant a ďalšie sexuálne obťažovania. V obťažovaniach teraz prišla nejaká druhá vlna #metoo, ktorá dosť zasiahla herný priemysel. Objavili sa obvinenia v Ubisofte, Insomniacu, u streamerov a aj u Chrisa Avallonea, s ktorým hneď prestali spolupracovať firmy. Z Ubisoftu pre aféru odišiel šéf artu v Assassin's Creed Valhalla, pričom firma poslala domov niekoľkých zamestnancov na vysokých pozíciách, ktorých jednanie prešetruje. 

Popri tomto všetkom zatvára svoje brány Mixer, kde zatvorenie možno plánovali na neskôr, ale rasizmus na pracovisku to urýchlil. Ninja a Shroud dostali masívne odstupné a teraz si vyberajú, kam pôjdu, alebo či založia vlastnú platformu. Oproti nim Dr. Disrespect odstupné nedostal a z Twitchu ho rovno zabanovali, zatiaľ sa nevie prečo vlastne. Či pre plány ísť k Mixeru, alebo pre staršiu aféru, alebo oboje, keďže Twitch sa po zrušení Mixeru nejako masívne pustil do banovania streamerov spojených so sexuálnym obťažovaním. 

Cyberpunk 2077 ponúkol peknú ukážku možnosti hry, ukázali ako modifikácie postavy, tak detektívny režim a aj samotnú akciu alebo Badlands oblasť mimo mesta. Ukázali aj nové obrázky a ďalší gameplay, boli potvrdené detaily raytracingu.

Popritom sa ukázal aj nový Crash Bandicoot 4: It's About Time, kde sa dostaneme do úplne nového príbehu Crasha, ktorý sa teraz bude pohybovať v čase a dostane nové možnosti a aj novú hrateľnú postavu.

Priblížení boli aj Avengeri, kde dostali veľký livestream s ukážkou príbehu, možností hrateľnosti a aj kooperácie. Kde, ako sme už od začiatku vedeli, môžeme od toho čakať niečo ako Destiny - Division s levelovaním, rôznymi lokalitami, ale aj samostatným príbehom pre tých, ktorí nepotrebujú hrať titul ako live službu. 

Z ďalších očakávaných hier sa ukázal aj Biomutant, ten je už takmer dokončený a ponúkne nám výpravu krížom cez planétu zvierat, kde budeme svoje zviera môcť postupne mutovať a formovať cez DNA. Kde každá zmena niečo vylepší. 

Microsoft síce tento týždeň zrušil Mixer, ale ohlásil prechod na Facebook Gaming, ktorému dal svoje technológie a ktorý bude na oplátku podporovať jeho xCloud, kde si možno hry budú môcť hráči zahrať rovno stlačením tlačidla z Facebooku. Zároveň Microsoft vysvetlil označenie Optimized for Series X značku, ktorá ukazuje aj to, že titul mieri na 4K 60 fps, ale využíva aj ďalšie výhody konzoly. K tomu Phil Spencer v interview dodal, že výhody Xbox Series X hardvéru sa čoskoro ukážu naplno. Zatiaľ ťažko povedať, čo tým myslel. Ale pridali sa náznaky na špecifikácie Xbox Series S konzole, ktorá bude prakticky 1080p/1440p alternatívou Xbox Series X, má slabšiu grafiku, menej pamäte, ale rovnaké CPU. 

Kým prídu nové konzoly, príde aj nový PC hardvér a zatiaľ sme si zhrnuli aktuálne Intel procesory, ich ceny a celkovú ponuku s novými doskami. Ceny sú tam veľmi podobné ako minule, ale teraz všetky Intely už dostali multithreading. Ak nepotrebujete kupovať teraz, jeseň bude na upgrady veľmi zaujímavá, keďže prídu ako nové grafiky od oboch výrobcov, tak aj nové procesory od oboch výrobcov.

Priniesli sme videorecenziu na Desperados 3, doplnili to recenziou na komiksovú akciu Liberated, parádnu kooperačku Deep Rock Galactic a slabší Disintegration. Pridali dojmy z Dirt 5 racingovky, ktorá ako jedna z prvých, ak nie prvá, ukáže 120fps na nových konzolách, respektíve minimálne na Xbox Series X. Doplnili sme to testom  iPhone SE 2020, ktorý je upgradom iPhone 8. V interview sme sa spýtali, či sa dajú hry vyvíjať bez tlaku na vývojárov. Nakoniec sme sa v novom podcaste pozreli na westernové hry.

Budúci týždeň opäť čakáme hneď niekoľko streamov v rámci Summer Game Fest, pričom sa nám detailnejšie ukáže napríklad akcia Outriders. Prinesieme ďalšie recenzie na aktuálne hry, no a nebude chýbať ani nový rozhovor na jednu očakávanú hru.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19852)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk