Týždenník - Battlefield, Dead Space a problémy v Blizzarde

Blizzard, Battlefield, FIFA a Dead Space ovládli tento týždeň.

pridal saver 25.7.2021 o 21:02 pod hry
Týždenník - Battlefield, Dead Space a problémy v Blizzarde

HRY > NOVINKY >

Blizzard, Battlefield, FIFA a Dead Space ovládli tento týždeň. Totiž EA malo svoj EA Play event, ktorý takticky odsunulo od E3 a vytvorili si tak vlastný priestor. Síce veľa toho neponúkli, ale aspoň ukázali útržky gameplayu FIFA 22, ktorý bude realistickejší vďaka novej technológii, aj keď len na nových konzolách.

Pridali aj predstavenie Grid Legends, novej hry od Codemasters, ktoré odkúpili a ktoré sa v ďalšej hre vráti ku Gridu a posunie ho do novej generácie.

Ukázali viac z Battlefieldu 2042, a konkrétne predstavili Portal režim, ktorý bude novinkou v sérii a prinesie do hry zábavné spojenia rôznych bojujúcich strán a aj netradičné pravidlá, ktoré si budú môcť samotní hráči cez skripty nadefinovať. Budú to niečo ako malé mody do hry.

Nakoniec EA potvrdilo aj remake Dead Space, ktoré vyvíja Motive štúdio a znovu v ňom oživí prvú hru, ale aj s orezaným obsahom a pridá aj odkazy na Dead Space 2 a 3, ako aj animované filmy. Na hru si však ešte počkáme, keďže je len v začiatkoch vývoja.

Ďalšou veľkou témou bol Blizzard a všeobecne Activision Blizzard, na ktorý podala Kalifornia žalobu za zlé pracovné podmienky hlavne pre ženy, ktoré boli obťažované a ponižované a vedenie to neriešilo, ako aj za ich platovú nerovnosť. Vedenie Blizzardu sa už začalo ženám ospravedlňovať, zatiaľ čo vyššie vedenie Activision Blizzardu hovorí, že žaloba je nezodpovedným správaním štátnych byrokratov. Popritom prišla reč aj na to, prečo Blizzard pokazil Warcraft III Remake, samozrejme pre peniaze a čas, ktoré im urezalo vedenie v Activisione. 

Z iných noviniek Company of Heroes 3 ukázalo svoju dynamickú mapu, z ktorej sa budete vydávať do jednotlivých bojov. Dozvedeli sme sa, že nová 007 James Bond hra od IO Interactive bude v sandboxových otvorených leveloch podobne ako Hitman alebo aj to, že Konami premenovalo PES na eFootball a spustí ho free 2 play. PES značku si zrejme necháva v zálohe, ak free 2 play experiment nevyjde.

Svoju novú hru ukázal aj Ubisoft a to Tom Clancy's xDefiant, čo bude multiplayerovka v štýle CSka, Overwatchu a Valorantu. Zmieša v nej Tom Clancy hry a ponúkne možno zaujímavý herný mix, otázne je, či sa to vo veľkej konkurencii ujme.

Znovu sme sa pozreli na ceny grafických kariet, ktoré už reálne klesajú aj na Alze, síce pomaly, ale predsa, vyššie verzie už poklesli o 300-400 eur, nižšie o 100 eur, ale stále im ešte dosť chýba, aby sa dostali na pôvodné ceny. 

Keď sme pri grafikách, EVGA RTX3090 karty aktuálne odchádzali pri hraní New World MMO, bolo to pre chybu v ovládačoch, ktoré si nedokázali ustriehnuť zvyšovanie teploty pri určitých operáciách. EVGA používateľom rovno tieto grafiky vymieňala.

Mimochodom, na mobiloch už bol spustený The Witcher Monster Slayer, ktorý vyzerá na zaujímavú obdobu Pokemon Go. Popritom bol z mobilov predstavený veľmi zaujímavý One Plus Nord 2, ktorý ponúka zaujímavú konfiguráciu v cene okolo 400 eur, ak chcete rýchlosť a kvalitu, možno toto bude dobrá cesta. Xiaomi predstavil nový doplnok do svojej strednej triedy v cenách okolo 350 eur a to Poco F3 GT, teda nová verzia parádnej F3, ale tentoraz aj s doplnenými herným tlačidlami a zmeneným procesorom. 

nahradflv

Z recenzií a preview sme priniesli:

K tomu sme pridali aj prvé dojmy z Xboxovej verzie Flight Simulatoru a vyskúšali sme aj novú hru The Shapeshifter na klasický Game Boy.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk