Týždenník - Dead Space a odklady

EA odprezentovalo Dead Space remake, ktorý rovno odsunulo na rok 2023. Nebol to však jediný odklad.

pridal saver 15.5.2022 o 21:02 pod hry
Týždenník - Dead Space a odklady

HRY > NOVINKY >

EA uplynulý týždeň znovu odprezentovalo Dead Space remake, ktorý rovno odsunulo na rok 2023. Príde však už rovno v januári a máme tu aj krátku ukážku kvality svojho spracovania, teda aktuálnej kvality.

Nebol to však jediný odklad. Veľké hry posunul aj Microsoft, ktorý odložil Starfield z novembra na rok 2023 a rovnako v roku 2023 príde aj Redfall, ktorý mal vyjsť už v lete. Pri tejto príležitosti sme sa pozreli aj na to aké hry by ešte mohol tento rok vydať a aj na to aké všetky hry už boli odložené.

Keď sme pri Microsofte, vyzerá, že stále plánuje streamovací Xbox, ale pre Xbox Series S aj jedno vylepšenie a to možnosť hrať diskové hry. Zatiaľ to má v podobe patentu. Vyzerá však, že Xbox Series S sa zapáčil japonským hráčom, ktorí ho vo veľkom kupujú. Xbox tam také predaje nemal najmenej 15 rokov.

Samozrejme, stále sú ďaleko za Nintendom a približne len v tretine toho, čo tam predáva PS5. Sony práve ohlásilo, že predalo už 19 miliónov kusov PS5, je to menej ako pri PS4 a aj menej, ako odhadovali. Škrt im spravili dodávateľské siete. Zároveň sa vyjadrili, že ak by išli štýlom Game Passu, a teda dávali by svoje first party tituly rovno do PS Plus, kvalita hier by im klesla. Aspoň si to myslí finančný šéf. Ich šéf hernej divízie sa popri tom vyjadril k téme potratov v Amerike a nie práve najšťastnejšie.

EA tento týždeň oficiálne ukončila spoluprácu s FIFA a tento rok vyjde posledná FIFA hra. Následne sa už futbalové hry od EA budú volať EA Sports FC (FIFA spraví konkurenčnú hru, ktorá sa bude volať FIFA). Cez týždeň ohlásili aj Lord of the Rings, mobilnú free 2 play hru a leaknuté, bolo aj video z mobilného Need For Speed, ktorý vyzerá prekvapivo dobre.  EA sa vyjadrilo aj k Battlefieldu, ktorý už má nové vedenie a už sa plánuje jeho budúcnosť. Rovnako sa odkryla aj budúcnosť Apexu, ktorý dostane mobilnú verziu budúci týždeň.

Z iných hier sme videli nové arty z Alan Wake 2, ktorý príde v roku 2023 s tým, že by mal byť predstavený niekedy na jeseň. Z menších, ale zaujímavých hier vyšiel Ultimate Epic Battle Simulator 2 a ponúkne vám ďalšie a teraz ešte väčšie boje rôznych armád. Ďalším prekvapením bol leak Duke Nukem Forever vo verzii z roku 2001. Ten sa najskôr ukázal a potom sa objavil aj vo verzii na stiahnutie.  Popritom sa v novej ukážke predstavil aj Gotham Knights.

 

V mobilnej sfére tento týždeň Google predstavilo svoje novinky a to všetko Pixel novinky, kde ukázalo Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel Buds Pro, ale odteasovalo aj Pixel 7 a znovu spustilo Google Wallet, teraz aj u nás. Sony malo rovnako prezentáciu a ukázalo Xperia 1 IV, znovu na fotenie zameraný mobil.

Zo seriálov sa objavil teaser na štvrtú sériu Westworldu, ktorá bude aj posledná a ukončí príbeh robotov. A objavil sa aj teaser na poslednú epizódu prvej série Halo, kde sa cesta k Halo ukončí finálnymi bojmi

Z recenzií sme sa pozreli na návrat klasiky Deadly Dozen Reloaded, ktorý veľmi nevyšiel, ako aj na hru Trolley Problem Inc. Vyskúšali sme sa survivalovku Expedition Zero a pridali sme dojmy na nové Ninja Korytnačky.

Teraz sme mali viac hardvéru a to Xiaomi 12 mobil,  parádny Samsung Freestyle projekt a kvalitný monitor Viewsonic Elite. Pridali sme aj konfigurácie na zloženie herných PC, kde ceny pekne klesli vďaka postupnému zlacňovaniu grafických kariet.

Máme teraz spustenú súťaž o lístky na Mafia koncert, kde bude aj sprievodný program. Na ten prídu dabingoví herci z hry, budú tam kvízy a celé to bude moderovať Petr Rychlý.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk