Grey Goo má dátum vydania a gameplay zábery

Real-time stratégia je už takmer pripravená na prvé boje, má finálny dátum vydania a pripomína sa novými zábermi

pridal roberto 2.12.2014 o 8:34 pod hry
Grey Goo má dátum vydania a gameplay zábery

HRY > NOVINKY >

Grey Goo sme prvýkrát zaregistrovali v marci tohto roka, keď štúdio Petroglyph založené bývalými zamestnancami Westwood Studios ukázalo prvé zábery RTS, v ktorej chcú skombinovať klasické prvky s novými nástrojmi a technológiami. Tri veľmi odlišné frakcie by sa mali pustiť do boja o Ekosystém Nine už 23. januára 2015, kedy sa hra objaví na Steame.

Na planéte kedysi dávno pristáli ľudia, ktorí ju zmapovali a opustili. O celé generácie neskôr na nej pristáva posledná medzihviezdna loď rasy Beta, ktorá musela opustiť svoje domovy a hľadá vhodné miesto pre nový začiatok. Po pristátí rozoberú svoju loď a začnú s budovaním domovov vo viere, že sa im raz podarí obnoviť svoju vyspelú civilizáciu a opäť lietať až ku hviezdam. Sú pripravení improvizovať, expandovať a ich bojové jednotky sa vyznačujú vysokou mobilitou.

Na planéte však už nezostanú dlho sami, vrátia sa tam totiž naši potomkovia – ľudia. V ďalekej budúcnosti a po neúspešných pokusoch objaviť vo vesmíre inteligentný život, sa ľudstvo sústredilo na rozvoj planéty Zem a odnaučilo sa bojovať. Na planéte tak pristáva expedícia s veľmi vyspelými technológiami, no v boji bude musieť improvizovať. Budovy tejto frakcie spotrebovávajú obrovské množstvo energie, preto musia byť pripojené k veliteľstvu. To ich asi bude značne obmedzovať, no na druhej strane majú aj teleportačné technológie.

Treťou a najodlišnejšou frakciou je Frakcia Goo, ktorá dala hre meno. Nejde o záhadnú frakciu z ďalekého vesmíru, ale o záhadnú frakciu vytvorenú priamo ľuďmi. Tí ju využívali ako nástroj k prieskumu najvzdialenejších hviezd, ale potom na ňu zabudli vo viere, že sa stratila kdesi mimo Mliečnu cestu. Teraz sa Goo opäť objavilo, ale s novým cieľom – skonzumovať všetky zdroje Ekosystému Nine a potom možno aj všetok život v Galaxii. Goo začína iba ako masa tvorená ohromným množstvom nanorobotov schopných reprodukovať samých seba. Táto frakcia teda vôbec nebude stavať budovy. Základná jednotka – matka, proste vysáva zdroje planéty, rastie, delí sa a môže zo seba oddeľovať kúsky, ktoré sa sformujú do bojových jednotiek.

Grey Goo má dátum vydania a gameplay zábery

Grey Goo sa bude skladať z príbehovej kampane, kompetitívneho multiplayeru a offline potýčiek proti AI, ktorá by podľa marcových sľubov mala byť adaptívna a reagovať na počínanie hráča, namiesto toho aby sa držala skriptov.





Páči sa mi!






PC

Vývoj: Petroglyph
Štýl: Stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk