Týždenník - Cyberpunk sa znovu ukázal

Cyberpunk a PAX výstava nám oživila tento týždeň a zároveň sme pridali tony našich dojmov z prezentácií z Gamescomu

pridal saver 1.9.2019 o 22:34 pod hry
Týždenník - Cyberpunk sa znovu ukázal

HRY > NOVINKY >

Cyberpunk ovládol tento týždeň a to svojim novým gameplay videom, v ktorom autori ukázali ako aktuálny stav hry, tak rôzne možnosti prístupu k svojim cieľom. My sme to celé zhrnuli v preview.  Keďže vydanie hry sa blíži informácie o hre sa už budú sypať.

Popritom vyšiel Control, ktorý si odniesol pekné hodnotenia v recenziách. Kde sa Remedy posnažilo a prinieslo zaujímavý výlet krížom cez betónovu budovu. Z oblasti atmosféry, vizuálu (a to aj raytracingu na PC) a deštrukcie je to parádne, aj keď staré konzoly to už nestíhajú a framerate je dosť kritický.  äJe aj škoda, že to nevydali rovno na novú generáciu. 

K tomu nám prišiel aj trailer na Star Wars: Rise of the Skywalker, ktorý naznačil temnú Rey. Samozrejme, keď bola už v prvej ukážke, nebude to reálne, alebo to bude inak ako sa zdá. Už sa množia teórie o klonoch, vidinách...

Okrem toho sme tu mali informácie o fanúšikovskom remastri Red Dead Redemption z konzol na PC, kde hráči upravujú emulovanú hru o nové textúry. Podobne ako to vidíme aj pri Zelde z WiiU, kde mody pridávajú do hry textúry a aj iné postavy. Keď sme pri remastroch starých hier, Crytek možno, ale len možno pripravuje remaster Crysis, malý teasing pridal do videa ku Cryenginu 5.6, rovnako sa tam ukázal aj vylepšený Ryse. Crysis aj Ryse značky vlastní Crytek a teda remastre od nich by boli aj logické, ak im už vypršali staré zmluvy s vydavateľmi.

Celé to doplnil teasing na novú Resident Evil hru Project REsistance, ktorý zrejme bude kooperačná akcia v štýle Left 4 Dead alebo World War Z. Objavili sa aj nové zábery na Flight Simulator od Microsoftu, ktorý vyzerá parádne a pridal sa aj prvý gameplay nových Settlerov. Plus ak ste ešte nehrali Metro Exodus Two Colonels DLC, tu je gameplay ukážka:

Týmto týždňom sa ťahala aj nečakaná nová kauza so Zoe Quinovou, ktorá obvinila Aleca Holowku z obťažovania a znásilnenia. Spravila to ako reakciu na podobné obvinenie na Jeremy Soulea. Ten tvrdenia poprel. Alec Holowka sa však zabil.

 

Z recenzií sme otestovali parádny Samsung Galaxy Note 10 a aj Logitech G Pro X headset, otestovali sme aj parádny Astral Chain a aj slovenský titul BonVoyage alebo Nelly Cootalot. Priniesli sme aj veľa dojmov z Gamescomu, napríklad na Avengerov, pozreli sme sa aj bližšie na Age of Empires II Definitive Edition, ale aj na Darksiders Genesis, WRC8Chernobylite, Cold Canyon, eFootball PES 2020, Devils Hunt, Dark Crystal, Lost Ember, Blacksad. Pridali sme dojmy s pôsobivého Trine 4, doplnili sme to novým Gridom alebo Zaklínačom 3 pre Switch a zahrali sme si aj Gears 5.

Bližšie sme sa pozreli aj na AOC monitory, podobne na Mad Catz ponuku, ako aj na HP novinkyvirtuálnu realitu a porozprávali sme sa s autormi GOG o ich budúcnosti.  Z interview sme sa porozprávali s autorom Astral Chain.

Budúci týždeň pokračujeme ďalšou nádielkou Gamescom článkov, kde prinesieme dojmy z Planet Zoo, Vampire the Masquerade - Bloodlines 2, Empire of Sin a ďalších.

Nakoniec, keďže začína škola, spravili sme si výber notebookov do školy, respektíve ku škole, keďže reálne si asi notebook do školy nosia len vysokoškoláci. 





Páči sa mi! (+2)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19602)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk