Týždenník - Jedi: Survivor predstavený a Bioshock hry zadarmo

Posledné dni obohatilo Star Wars celebration, ale aj Epic s Bioshockmi

pridal saver 29.5.2022 o 20:53 pod hry
Týždenník - Jedi: Survivor predstavený a Bioshock hry zadarmo

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa síce začínal pomalšie, ale na záver sa to rozbehlo. Epic dal totiž zadarmo Bioshock kolekciu a teda všetky tri Bioshock hry s tým, že prvé dve rovno v remastroch a následne prišla Star Wars Celebration, ktorá okrem seriálov predstavila aj Star Wars Jedi Survivor, pokračovanie Fallen Order.

 

Zatiaľ je z hry len málo informácií okrem traileru, ale vieme, že príde budúci rok, zrejme na jeho začiatku, vieme, že bude mať raytracing, a príbeh bude o prežití. Nakoniec to naznačuje už aj názov. Cal a jeho posádka budú teraz utekať. K tomu Fallen Order dostane aj svoje Lego

Okrem hry predstavilo Disney aj Andor seriál prvým trailerom a ohlásili aj dátum Indiana Jones 5 filmu a to na  30. júna 2023. Plus predstavili aj celú sériu Star Wars seriálov, plus nový animovaný seriál Tales of The Jedi. Samozrejme nechýbal trailer k práve začatému Obi-Wanovi.

Z iných noviniek CD Projekt hovorí, že nový Witcher 4 už má konceptnú fázu za sebou a prechádza do vývoja a zároveň potvrdil, že to bude len prvá hra z novej série. Nakoniec robia si nový základ na Unreal Engine 5 a budú ho chcieť ešte ďalej využiť. 

Popritom mal premiéru Top Gun a jeho obsah dostal ako Flight Simulator, tak aj Ace Combat 7 a nakoniec sa na tom chce priživiť aj War Thunder a ohlásil nelicencovaný prídavok Danger zone. Z iných vecí sa poodhalil Glum vo svojej prichádzajúcej hre, dozvedeli sme sa aj viac o hororovke Callisto Protocol od autora Dead Space a predstavila sa nová RPG - I, The Inquisitor.

Sony malo teraz hustý týždeň, najskôr spustilo PS Plus v Ázii, kde hneď začali mať hráči problémy s upgradom svojho PS plus na vyššie verzie. Tam hráči zistili, že musia doplatiť aj zľavu, ak si kupovali PS Plus v zľave. Sony to najskôr aj potvrdilo, ale po negatívnych reakciách zmenilo názor a doplácanie zľavy nakoniec nebude.  Začala sa už riešiť aj PS 5 emulácia z PS1,PS2 a PSP hier, ktorá nie je práve ideálna. K tomu Sony spustilo aj Days of Play. K tomu ukázali Hogwarts Legacy s jeho možnosťami na svojej platforme.

Sony malo aj svoju štvrťročnú prezentáciu, kde predstavilo svoj ďalší postup v oblasti hier. Hlavne plánuje postupne ďalšie expandovanie na PC a mobily, ktoré budú do pár rokov robiť polovicu produkcie a rovnako v štýloch hier pôjdu výrazne do hier ako služieb. Do nich pôjde viac ako polovica investícií.  Ale rozvíjať sa ide aj v TV oblasti, kde pripravuje God of War seriál, Horizon seriál a okolo Gran Turismo sa hovorí o filme. Dozvedeli sme sa aj to, že Microsoft mohol mať Spiderman značku, ale nechcel ísť týmto smerom.

K tomu v oblasti konzol TCL na svojej prezentácii naplánovalo polgeneračné konzoly do roku 2023-2024, ale to je len ich sen, na ktorom chcú začať predávať 8K TV. Tak skoro polgenerácia nepríde, ak vôbec. 

Z hardvéru sa na Computexe objavil Asus ROG 500Hz monitor alebo aj prvý PCIe 5.0 disk s 13GB/s rýchlosťou. Samsung ukázal svoje nové monitory, MSI monitor s QD LED displejom a LG svoj 48 palcový OLED monitor. Corsair svoj prvý notebook a to rovno so streamovacím panelom.

Zo seriálov ukázal veľa seriálov Disney, ale mimo nich Netflix ponúkol trailer na nový seriál s Atkinsonom, ktorý bude teraz naháňať včelu. Pridal sa aj trailer na nového Thora - Love and Thunder. a aj na Gray Mana, čo je najdrahší film od Neflixu doteraz.

Z recenzii sme sa pozreli na motorky v MotoGP 22, ale aj na multiplayerovku podľa Evil Dead série. Pridali sme Warhammer 40k Chaos Gate Daemonhunters a z menších titulov na The Last Cube.  V interview sme spovedali autorov novej Teenage Mutant Ninja Turtles hry

Z hardvéru sme otestovali dvojdisplejový notebook Asus ROG Zephyrus Duo 16 a aj ďalší Alienware monitor a teraz 24.5 palcovú verziu s 360Hz refreshom. Pozreli sme sa aj na herné doplnky s Mariom pre Switch a aj na ceny grafických kariet, ktoré ďalej klesajú. A ak sa nič zásadné nestane, do vydania novej generácie budú klesať ďalej.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20053)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk