Týždenník - Death Stranding 2 sa predviedol

Suicide Squad a Sony prezentácia obohatili tento týždeň.

pridal saver 4.2.2024 o 20:17 pod hry
Týždenník - Dead Stranding 2 sa predviedol

HRY > NOVINKY >

Suicide Squad a Sony prezentácia obohatili tento týždeň. Suicide Squad malo síce ešte v early access problémy, ale nakoniec sa rozbehlo a v recenziách dopadlo podľa očakávaní. Hodnotenia boli okolo šestky, kde je tam síce zábava, ale celé je to fádne. Lepšie ho hodnotia hráči na Steame, ktorí dali 85%, čo nie je zlé, ale hráčov nie je veľa a maximum súčasných hráčov bolo 13 tisíc. Uvidíme, ako prežije a či si získa nejakú väčšiu komunitu.

Popritom Sony prezentácia ukázala sériu prichádzajúcich titulov, kde sa predstavil hlavne Death Stranding 2, ktorý príde v roku 2025. Zároveň Kojima ohlásil aj prácu na ďalšej, teraz viac filmovo ladenej špionážnej hre pre Sony. Ukázal sa aj Silent Hill 2 remake, ktorý až tak nezaujal, vyšiel menší titul Silent Hill: The Short Message, bol ohlásený Until Dawn remaster pre PC a PS5. Predstavil sa Metro Awakening pre VR, Rise of Ronin dostal rozsiahlejšiu ukážku a sekačka Stellar Blade dostala dátum vydania.  

Celé to ešte doplnil Judas od tvorcu Bioshock alebo Sonic X Shadow Generations. Mimo prezentácie Sony ohlásilo MLB The Show 24 a Naughty Dog zverejnilo Making of The Last of Us Part II dokument. Zároveň sa hovorí, že Bloodborne sa vraj pred rokmi pripravoval pre PC a PS5 a v pláne bol aj port Dreams a pokračovanie Until Dawn. Teraz sa hovorí, že Sony pripravuje remake Uncharted 1.

 

Z Microsoftu sa dostala von informácia, že si ešte nevybral AMD procesory pre svoju novú konzolu a rozmýšľa aj nad Intelom alebo Nvidiou. Zároveň sa uvažuje o tom, či prechádza na Microsoft na čisto digitálnu distribúciu hier. Popritom už stanovil Blizzardu novú prezidentku, pochválili sa počtom hráčov Palworld na ich platformách a samozrejme aj tržbami, ktoré vďaka Activisonu  za posledný štvrťrok vzrástli o polovicu. Ohľadom Avowed RPG sme sa dozvedeli, že  bude mať viacero koncov a nebude mať romantické vzťahy. Popritom Flight Simulator dostal World update XIV zameraný na Karibik.

Ohľadom Nintenda toho veľa tento týždeň nebolo, ale vraj chystá GameCube hry pre svoju Switch Online službu. Z Ubisoftu sme sa dozvedeli, že Star Wars Outlaws príde možno už v máji. Ukázal sa aj Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 a viac sme sa dozvedeli o pozadí vývoja The Day Before

Zo slovenských vecí Paradox vydá slovenskú stratégiu Darfall a ukázala sa nová slovenská retro akcia. Z Česka pre zmenu Gray Zone Warfare ukázalo viac zo svojich možností a česká ťahovka Silence of the Siren dostala demo na Steame.

Nechýbali prepúšťania, kde Embracer prepúšťal v Eidose a zrušil vývoj Deus Ex hryDevolver tiež prepúšťa, pričom jeho CEO odstúpil.

Z hardvéru sa objavili ceny Ayaneo Flip handheldov, ktoré budú tentoraz otváracie. Rovnako z otváracích zariadení sa ku nám dostal Honor Magic V2 mobil. Z grafík teraz vyšla RTX 4080 Super karta, ktorá skôr ako by zvyšovala výkon, znižovala cenu. K tomu sme sa dozvedeli, že HMD Global opúšťa Nokia značku, ale aj to, že Doom sa dá teoreticky rozbehať na baktériách. Popritom sa firmy začali ozývať na zdieračské návrhy Apple v zmenách v iOS systéme v EU.

Z filmov sa predstavil Ja Zloduch 4 prvým trailerom, pridal sa aj  The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, ale zároveň Netflix zhrnul svoju ponuku na rok 2024. Objavil sa aj nový trailer na Ghostbusters: Frozen Empire a aj ďalší trailer bližšie ukázal druhú sériu Halo, ktorá začína tento týždeň. Z herných vecí sme videli pohľad na animovaný seriál Among Us. A v superhrdinskej sfére bola obsadená úloha Supergirl do DCU.

Z článkov sme z hardvéru otestovali Samsung Galaxy S24+ mobil, ktorý je pekne vylepšený s AI možnosťami. Pozreli sme sa aj na Corsair K55 Core klávesnicu a Razer Moray slúchadlá. V preview sme skúsili New Cycle, ale aj  Brothers: A Tale of Two Sons remake, hrali sme noir detektívku Chicken Police: Into the HIVE Dungeonborne a netradičnú akciu Children of the Sun. V recenziách sme ohodnotili Farmer's LifeTennis On-Court, Berzerk: RechargedChessarama.

Zhrnuli sme hry, ktoré prídu vo februári a rovnako aj nové filmy a seriály. Budúci týždeň prinesieme recenziu na Suicide Squad, budeme pokračovať v rozhovoroch a ak sa nám podarí rozbehať pokazené savy v Stargate: Timekeepers, prinesieme recenziu aj na túto taktickú stratégiu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk