Týždenník - nonGamescom edition

Tento týždeň nám priniesol veľa noviniek Gamescom, ale pozrime sa aj na to ostatné

pridal saver 29.8.2021 o 21:26 pod hry
Týždenník - nonGamescom edition

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám priniesol veľa noviniek Gamescom. Ten sme si prakticky zhrnuli samostatne vo výbere z Gamescomu, kde bol hlavne ohlásený Saints Row, dátum dostalo Halo Infinite na december a aj Horizon 2 na február, Flight simulátor sa začína rozrastať o zaujímavý obsah ako helikoptéry, preteky a vylepší aj Nemecko, Forza ukázala svoju úvodnú misiu.

Okrem toho sa zistilo, prečo je nová verzia PS5 o 300 gramov ľahšia a to pre o 300 gramov ľahší chladič. Znamená to, že sa jeho veľkosť zmenila na polovicu, čo sa odrazilo na zvýšených teplotách. Je to škoda, keďže je to downgrade oproti pôvodnej verzii.

3D mark dostal nový update a už môžete na svojej grafike testovať aj Sampler Feedback funkciu, ktorá je ďalšou funkciou z DX12, ktorá bude zapracovávaná do enginov a ktorá môže zvýšiť výkon a znížiť zahltenie systému. Dali tam takú menšiu scénu, ale na vyšších RTX grafikách získava okolo 8-10% výkonu.

 

Novinky tu máme aj zo súdov, kde Activision-Blizzard skartoval dokumenty potrebné pre vyšetrovanie a spolu s tým štát Kalifornia rozšíril žaloby na firmu aj na ochranu externých zamestnancov. Rovnako zo súdov tu máme informáciu o tom, ako zarába Google na svojom Play Store v Androide a za rok 2019 to bolo cez 8 miliárd dolárov čistého zisku s tým, že by kľudne mohli ísť z 30% na 12% a stále by zarábali. Svoje zisky si chceli udržať uplácaním firiem a odkúpením Epicu. Pre zaujímavosť, Google ešte minulý rok chcelo vytvoriť najväčšiu hernú platformu.

Z iných noviniek sme tu mali informácie, že by GTA VI malo obsahovať vyvíjajúcu sa mapu podobnú Fortnite. Dozvedeli sme sa, že zrejme bude druhý Death Stranding a zo slovenských titulov sa ozval Tactical Combat, ktorý dostal dátum vydania.

Z filmov dostal trailer nový Spider-man film, ktorý uvidíme v decembri a ponúkne pohľad na multiverzum, ktoré sa postupne otvára v Marvel filmoch.

Z recenzií sme vo videu zhrnuli Chernobylite, ohodnotili  Psychonauts 2, ktoré ukázalo netradičné a pôsobivé svety, alebo aj Aliens Fireteam, ktorý zase ukázal temnotu vesmíru. Pridali sme aj preview na Forza Horzion 5 a pozreli sme sa aj na český titul Svoboda 1945 a adventúru Lost at Sea. Z hardvéru sme otestovali OnePlus Nord 2  a aj Samsung Galaxy Z Fold 3. Zhrnuli sme si aj aktuálnu ponuku smart hodiniek.

Budúci týždeň vás čaká rozhovor o Frostpunk 2, pozrieme sa tiež na nové vydanie klasiky Quake a na ďalšie aktuálne tituly.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20344)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk