Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
Advertisement
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily za rok 2015
Rise of the Tomb Raider
pridané 9.11.2015
Xbox One
Xbox 360
10 Lara Croft pokračuje vo svojom príbehu, ktorý ukazuje, ako sa rodí legenda. Kultovú hrdinku tentoraz čaká zamrznutá Sibír. Ale aj tam jej to ide veľmi dobre.
Journey
pridané 7.10.2015
PS4
10 Journey je späť. Tentoraz sa táto neobvyklá záležitosť ocitla na PS4 a vás čaká nevšedná recenzia na nevšednú hru. Alebo skôr ťažká úvaha o netradičnej a jedinečnej ceste.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
pridané 16.9.2015
PS4
PC
PS3
Xbox 360
10 Na túto hru mnohí netrpezlivo čakali, mnohí dúfali a verili. Po minuloročnej predohre Ground Zeroes, ktorá bola iba takou skromnou jednohubkou, sa Snake ukázal v dokonalej forme.
Zaklínač III: Divoký hon
pridané 28.5.2015
PC
10 Konečne je tu a vo fantastickej forme! Geralt z Rivie sa vrátil, aby zavŕšil epické dobrodružstvo a pomohol svojej zverenkyni Ciri, ktorú prenasleduje najmocnejší nepriateľ.
GTA V (PC)
pridané 16.4.2015
PC
10 Po verzií pre staré konzoly pred dvomi rokmi a vylepšenej verzii pre nové konzoly minulý rok, teraz prichádza definitívna a znovu rozšírenia edícia GTA V na PC.
Pillars of Eternity
pridané 2.4.2015
PC
9.5 Prvé mesiace tohto roka začínajú zaujímavo. Na Veľkú noc sneží a hráčom sa do rúk dostáva jedinečná RPG, ktorá ulahodí hlavne priaznivcom klasických kúskov v štýle Baldur's Gate.
Shadowrun: Hong Kong
pridané 29.9.2015
PC
9.5 Hrdinovia kyberpunkového sveta majú pred sebou nové dobrodružstvá. Tentoraz budú bojovať v Hongkongu a určite vás nesklamú.
Anno 2205
pridané 10.11.2015
PC
9.5 Blue Byte opäť dokazuje, že robí najlepšie budovateľské stratégie a kráča s dobou. Najnovší prírastok v známej sérii osídľuje Zem, ale nebráni sa ani kolonizácii vesmíru.
Starcraft II: Legacy of The Void
pridané 30.12.2015
PC
9.5 Treťou epizódou sa zakončil príbeh druhého Starcraftu, ale aj celá vesmírna sága. Blizzard pripravil veľkolepé finále, v ktorom sa zavŕšia osudy hrdinov troch rozdielnych rás.
Tales from the Borderlands - séria
pridané 10.12.2015
PC
PS3
Xbox 360
9.0 Hrdinovia akčných hier Borderlands sa vďaka Telltale games ukázali v celkom inej rovine. Po absolvovaní všetkých epizód v sérii môžeme skonštatovať, že v adventúre im to pristane.
Halo 5: Guardians
pridané 26.10.2015
Xbox One
9.0 Halo pokračuje svojou piatou časťou a prináša novinky ako do kampane, tak aj do multiplayeru. Fanúšikovia série sa určite opäť radi stretnú s Master Chiefom.
NBA 2K16
pridané 23.10.2015
PS4
PS3
Xbox 360
9.0 2K sa rozhodlo, že tento rok basketbal nevydá a vykašle sa na zisky z každoročného pokračovania. Alebo aj nie. Takže tu predsa len máme nový ročník a ten je ako víno.
Uncharted: The Nathan Drake Collection
pridané 5.10.2015
PS4
9.0 Nathan Drake vstupuje na novú generáciu konzol bez rizika, a to kolekciou troch starších hier. Dokáže však táto trojnásobná akčná jazda zaujať aj po niekoľkých rokoch?
The Witcher III - Hearts of Stone
pridané 16.10.2015
PC
9.0 Geralt má novú zákazku a vôbec z toho nie je nadšený. Ale dohoda je dohoda a nie je nič, čo by bielovlasý zaklínač nezvládol. Hoci aj rozbiť srdce z kameňa.
Super Mario Maker
pridané 11.9.2015
WiiU
9.0 Chcete si vyskúšať tvorbu vlastných levelov? Alebo sa len radi necháte unášať tým, čo pre vás vytvoril niekto iný? Super Mario Maker ponúka hromadu možností v oboch prípadoch.
Tearaway Unfolded
pridané 11.9.2015
PS4
9.0 Vylepšená a hlavne prepracovaná verzia hry pôvodne pre PS Vita dorazila na PlayStation 4. Ako sa dokázali autori popasovať s prechodom na veľké obrazovky a DualShock 4?
Forza Motorsport 6
pridané 8.9.2015
Xbox One
9.0 Po dvoch rokoch je tu automobilová séria Forza Motorsport s ďalšou plnohodnotnou časťou a šestka vstupuje do ringu s chuťou zdvihnúť nastavenú latku.
Gears of War: Ultimate Edition
pridané 28.8.2015
Xbox One
9.0 Budúci rok nás čaká hlavný chod Gears of War 4, no predtým sa môžeme vrátiť k hre, ktorá to všetko začala. Navyše je teraz v lepšej forme ako kedykoľvek predtým.
Final Fantasy XIV: Heavensward
pridané 26.8.2015
PS4
PS3
9.0 Online svet Final Fantasy sa ešte viac zväčšil vďaka datadisku, ktorý obohatil hru o nové povolania, lokality a, samozrejme, zvýšil maximálny level postáv.
Rocket League
pridané 10.8.2015
PS4
9.0 Futbal na kolesách, ktorý nestavia na špičkovej grafike, ale na veľmi návykovej hrateľnosti. Na prvý pohľad vás môže odradiť, no keď hre dáte šancu, len ťažko ju budete vypínať.
God of War 3 Remastered
pridané 7.8.2015
PS4
9.0 Vylepšená verzia pôvodnej hry pre PlayStation 3 dorazila aj na PS4. Aké novinky a zlepšenia ponúka, respektíve neponúka, upravený Kratos?
Gunpowder
pridané 10.7.2015
PC
Mobil
iOS
9.0 Logických hier je veľa, ale často na jedno kopyto. Ak si chcete trošku potrápiť mozog a zažiť niečo nové, vydajte sa na divoký západ, kde budete klásť nálože a rozbíjať trezory.
Batman: Arkham Knight
pridané 3.7.2015
Xbox One
9.0 Batman: Arkham Knight je hrou, ktorú si hráči zaslúžia, no nie hrou, ktorú by teraz potrebovali. Stačil by ešte jeden odklad a mohol to byť dokonalý zážitok - bez zbytočných chýb.
Bloodborne
pridané 7.4.2015
PS4
9.0 Bloodborne konečne otvorilo brány do temného mesta Yharnam. Aj pre tých najodvážnejších lovcov je však poriadnou výzvou. Kto sa nebojí umierania, ten si príde na svoje.
Ori and the Blind Forest
pridané 23.3.2015
Xbox One
9.0 Táto hra si dokáže podmaniť takmer každého. Podľahnete aj vy kúzlu roztomilého strážneho ducha v magickom lese plnom smrteľných nástrah?
Homeworld Remastered Collection
pridané 20.3.2015
PC
9.0 Kultová vesmírna stratégia priletela z hlbín vesmíru s inovovanou verziou oboch častí. Séria, ktorá sa preslávila trojdimenzionálnymi bojmi vo hviezdach, je stále pozoruhodná.
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D
pridané 16.3.2015
3DS
9.0 Blíži sa koniec sveta a na jeho záchranu nezostávajú dni, ale hodiny. Všetko sa však ešte môže obrátiť na dobré vďaka manipulácii s časom a nevšednými maskami.
Mortal Kombat X
pridané 20.4.2015
PS4
9.0 Zaslúži si X-tý Mortal Kombat v recenzii desiatku, ktorá by pasovala k názvu? Fatality, Brutality a nové Faction Kills, ktoré predvádza aj nová generácia bojovníkov, vám zachutia.
Persona Q: Shadow of the Labyrinth
pridané 22.4.2015
3DS
9.0 Skupina postáv vstupuje do labyrintu, kde čakajú bossovia, výzvy, ale aj možná cesta do sveta, z ktorého pôvodne prišli. Pripravte sa najmä na kvalitný súbojový systém.
Wolfenstein: The Old Blood
pridané 11.5.2015
PC
9.0 Blazkowicz sa vrátil, aby nám ukázal, čo sa stalo pred minulou časťou Wolfensteina. Znovu štýlovo a v plnej zbroji, a tentoraz ho čaká priam peklo.
Monster Hunter 4 Ultimate
pridané 5.5.2015
3DS
9.0 Hoci má niekoľko nástupcov, čo do žánru priniesli niečo nové, Monster Hunter je len jeden a stojí na vrchole. Ani najnovší prírastok v sérii hráčov nesklame a prináša zábavný lov.
Xenoblade Chronicles 3D
pridané 26.5.2015
3DS
9.0 Jedna z najlepších JRPG za posledných päť rokov sa s nálepkou 3D pokúsila zabojovať na handhelde. Nedopadlo to zle a hru si budete radi brávať so sebou na cesty.
Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty
pridané 6.3.2015
PC
9.0 Skvelý titul Abe's Oddysee sa dočkal svojej reinkarnácie. Neponúka len kompletne prepracovanú grafiku, ale aj trojnásobne viac mudokonov, ktorých treba zachrániť pri veľkom úteku.
Assetto Corsa
pridané 6.2.2015
PC
9.0 Nadupaný simulátor z temperamentného Talianska pozýva hráčov na rýchle okruhy a vyžaduje maximálnu presnosť a koncentráciu. Ak hľadáte realistický zážitok z jazdy, tu sa ho dočkáte
Blackguards 2
pridané 6.2.2015
PC
9.0 Osud krajiny je opäť v rukách vyvrheľov a zločincov, ktorých tentoraz vedie pomstychtivá žena s pavúčou maskou na tvári. Spolu s ňou a žoldniermi zabojujete o kráľovský trón.
Grim Fandango Remastered
pridané 4.2.2015
PC
PS Vita
8.5 Viete, čo vás čaká po smrti? Kopa zábavy, pár inteligentných hádaniek a tajomný prípad, ktorý prerastie do obrovskej revolúcie. Určite to platí aspoň v tejto vynovenej klasike.
Dying Light
pridané 3.2.2015
PC
8.5 Vydajte sa na nebezpečnú misiu do zombie mesta so spirituálnym nasledovníkom Dead Island série. Tentoraz sa ale nemŕtvym radšej vyhýbajte, pretože dajú poriadne zabrať.
Rune Factory 4
pridané 30.1.2015
3DS
8.5 Na túto RPG sme v Európe dlho márne čakali, ale napokon si predsa našla cestu aj k nám. Majiteľom 3DS prináša príjemný zážitok v bludiskách, ale aj na farme.
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
pridané 17.2.2015
PS3
8.5 Ďalšia kolekcia Kingdom Hearts prináša opäť výber toho najlepšieho zo série a ponúka ho veteránom, ale aj novým hráčom na PS3. Pre milovníkov JRPG je to jasná voľba.
Total War: Attila
pridané 13.2.2015
PC
8.5 Séria Total War nezaháľa a opäť láka hráčov na bojové pole. Tentoraz je ústrednou osobnosťou hry legendárny vodca Hunov. Čo so sebou prináša okrem stepných jazdcov?
Evolve
pridané 11.2.2015
PC
8.5 Chceli ste niekedy zažiť ten pocit, keď sa Arnold postavil zoči-voči nepremožiteľnému predátorovi? Táto hra to umožní a dokonca aj z druhej strany. Môžete byť lovcom aj monštrom.
Shantae and the Pirate's Curse
pridané 10.2.2015
WiiU
8.5 Ani s džinom z Aladína ste si neužili toľko zábavy, koľko vám ponúkne nová hra zo série Shantea. Ak sa vám páčil Shovel Knight, aj tu si prídete na svoje.
Freedom Wars
pridané 25.2.2015
PS Vita
8.5 Sci-fi alternatíva absentujúceho Monster Huntera prekvapuje svojou bohatou náplňou. V dystopickom svete vás čakajú naozaj veľké výzvy, pri ktorých sa neraz poriadne zapotíte.
Resident Evil / Biohazard HD Remaster
pridané 23.1.2015
PC
Xbox 360
8.5 Kultový survival horor je späť v inovovanej verzii. Zrelí hráči si pripomenú obľúbenú klasiku a pre neskôr narodených je to príležitosť zoznámiť sa s hrou, ktorá definovala žáner.
Shin Megami Tensei IV
pridané 13.1.2015
3DS
8.5 Známa JRPG séria sa opäť pustila do čistenia bludísk na 3DS, kde sa jej celkom dobre darí. Na ceste plnej nepriateľov vás budú sprevádzať démoni.
Tales from the Borderlands: Episode 1
pridané 9.1.2015
PC
Xbox 360
8.5 Popri Game of Thrones sa Telltale rozhodli rozvíjať aj príbehy na Pandore. Hrdinovia akčnej série Borderlands sa nezaprú ani v adventúre, kde strieľajú rakety aj šikovné odpovede.
Elite: Dangerous
pridané 5.1.2015
PC
8.5 Osud vesmírnych simulátorov bol temný ako samotný vesmír. Doba temna sa ale končí. Prichádza Elite Dangerous a žiari jasne ako supernova. Priaznivci žánru si prídu na svoje.
Splatoon
pridané 29.5.2015
WiiU
8.5 Wii U sa dočkalo jedného z najlepších a najoriginálnejších titulov od svojho uvedenia. No zatiaľ mu stále ešte niečo chýba. Napriek tomu vás však hra k sebe pripúta.
Project CARS
pridané 15.5.2015
PC
8.5 Roky čakania na vytúžené automobilové preteky sú na konci. Project CARS vyráža na trať a chce všetkých presvedčiť, že má čo ponúknuť. Dočkali sme sa skutočne ultimátneho racingu?
Dungeons II
pridané 15.5.2015
PC
8.5 Máme tu ďalšieho nasledovníka Dungeon Keepera, ale tento sa neobmedzuje len na rýpanie v podzemných bludiskách, ale odvážil sa vyliezť aj na povrch!
Euro Truck Simulator 2: Scandinavia
pridané 22.5.2015
PC
8.5 Nový prídavok pre Euro Truck Simulator 2 nielen rozširuje mapu o Škandináviu, ale hru robí pestrejšou. Sedieť v kabíne kamiónu je znovu zábava a pri jazde strávite celé hodiny.
Lords of Xulima
pridané 19.3.2015
PC
8.5 Hoci o niečo neskôr, prinášame vám recenziu zaujímavého RPG indie objavu z konca roku 2014. Old-school hrateľnosť, vysoká obtiažnosť a dlhá herná doba – takí sú Lords of Xulima.
Resident Evil: Revelations 2
pridané 17.3.2015
Xbox One
Xbox 360
8.5 Intímne ladená odbočka série Resident Evil prekvapí atmosférou a zaujímavo namixovanou hrateľnosťou, aj keď podobný príbeh sme si prežili už mnohokrát.
Blackhole
pridané 10.3.2015
PC
8.5 Výlet do čiernej diery nebol nikdy taký zábavný a frustrujúci zároveň ako v hre od českého štúdia FiolaSoft. Pri putovaní si zaskáčete a čakajú vás aj neľahké hádanky.
Final Fantasy Type-0 HD
pridané 2.4.2015
PS4
8.5 Aktuálny Final Fantasy titul ponúka pútavý svet, zaujímavý príbeh, viac ako tucet postáv a najmä chytľavý súbojový systém. Hráčov čakajú dlhé hodiny zábavy a značná obtiažnosť.
Broken Age
pridané 6.5.2015
PC
8.5 Po vyše roku sa uzatvára príbeh dvojice mladých hrdinov, ktorí sa rozhodli vzoprieť osudu, a tak zažili svoje najväčšie dobrodružstvo. A vy ho môžete zažiť s nimi.
Satellite Reign
pridané 14.9.2015
PC
8.5 Štyria agenti v kyberpunkovom meste majú za úlohu preniknúť do systému a zmeniť fungovanie spoločnosti. Pri postupe so špionážou, hackovaním, lúpežami aj prestrelkami, sa zabavíte.
SOMA
pridané 21.9.2015
PC
8.5 Pod hladinou Atlantického oceánu budete cítiť strach, úzkosť a zamyslíte nad tým, čo vlastne robí človeka človekom a ako funguje naše vedomie.
Lara Croft GO
pridané 18.9.2015
PC
Mobil
WP
Android
8.5 Ak vám v nových Tomb Raider hrách chýbajú puzzle prvky, toto je titul presne pre vás. Príbeh síce ponecháva stranou, ale prináša situácie, kde si treba dobre naplánovať postup.
Life is Strange
pridané 27.10.2015
PC
Xbox 360
8.5 Poznáte ten pocit, keď si zahráte hru, v ktorej je ukrytá krása vo všetkých svojich podobách? Nie? Možno ho čoskoro spoznáte v príbehu sympatickej Max, ktorý práve vrcholí.
Assassin's Creed: Syndicate
pridané 30.10.2015
Xbox One
8.5 Boj assassinov a templárov pokračuje. Tentoraz sa odohráva vo viktoriánskom Londýne, a to hneď s dvomi postavami zabijakov. Hra ponúka osvedčenú hrateľnosť aj nové súčasti.
Warhammer: End Times - Vermintide
pridané 5.11.2015
PC
8.5 Mesto Ubersreik obliehané skavenmi potrebuje zohraný tím hrdinov, ktorý odrazí nápor útočníkov. Iba húževnatá družina, čo spolupracuje, dokáže zastaviť inváziu potkaních agresorov.
DriveClub Bikes
pridané 2.11.2015
PS4
8.5 Tradičné automobilové preteky sa s novým rozšírením nečakane rozrástli o výkonné dvojkolesové beštie trhajúce asfalt. Čo všetko táto expanzia ponúka?
The Age of Decadence
pridané 15.12.2015
PC
8.5 Historická RPG zavedie hráčov do dekadentného Ríma plného intríg. Ak sa zmierite so zastaralou grafikou a neutopíte v mori textov, hra sa vám odmení kvalitnou zábavou.
Bloodborne - The Old Hunters
pridané 9.12.2015
PS4
8.5 Hrdinovia sú opäť zvolávaní do sveta Bloodborne. No tentokrát sa stretávajú v nočnej more starých lovcov, v ktorej sú už navždy uväznení.
Football Manager 2016
pridané 7.12.2015
PC
8.5 Môže byť futbal ešte futbalovejší? Sports Interactive sa pomalými krôčikmi posúvajú k dokonalému manažérskemu zážitku.
DiRT Rally
pridané 31.12.2015
PC
8.5 Podarilo sa Codemasters navrátiť zašlú slávu svojej rally sérii a priniesť simulátor, o akom hráči snívajú už desaťročie?
Just Cause 3
pridané 17.12.2015
PC
8.5 Rico Rodrigez je späť a tentoraz musí spraviť poriadok na svojom domovskom ostrove Medici. Moci sa tam chopil diktátor.
Fallout 4
pridané 18.11.2015
PC
8.5 Ďalší príbeh z post-apokalyptického sveta je tu. Ani sme nemuseli čakať dlho. Ale kým niektorí hráči budú z nového Falloutu nadšení, iných sklame. Prečo je to tak?
Need for Speed
pridané 19.11.2015
PS4
8.0 Ďalší reštart série, od ktorej už málokto niečo očakával, sa napokon vydaril. Naštartujte motory a vydajte sa do tmy zahaleného a večne upršaného mesta s vytuneným autom.
Civilization: Beyond Earth - Rising Tide
pridané 2.12.2015
PC
8.0 Ľudia pokračujú v dobýjaní vesmíru na nových územiach, s upravenou diplomaciou a ďalšími vylepšeniami, ktoré prináša mokrý prídavok Rising Tide. Ako sa im darí?
Star Wars: Battlefront
pridané 30.11.2015
PC
8.0 Po niekoľkých neúspechoch a menšej prestávke sa značka Star Wars vracia aj do videohier vo veľkom štýle. Naplnili EA a DICE obrovské očakávania hráčov?
FAST Racing Neo
pridané 22.12.2015
WiiU
8.0 Dočkali sa konečne fanúšikovia adrenalínu, futuristických pretekov a elektronickej hudby nasledovníka sérií WipeOut a F-Zero?
One Piece: Pirate Warriors 3
pridané 21.12.2015
PS4
8.0 Ak nepoznáte seriál One Piece, vôbec to nevadí. Nová hra z pirátskeho sveta totiž prerozpráva celý príbeh v jedinej kampani. Na svoje si prídu veteráni aj nováčikovia.
Psycho Starship Rampage
pridané 28.10.2015
PC
8.0 Ak sa chcete odreagovať pri dynamickej arkádovej hre, Psycho Starship Rampage je skvelá voľba. Na ničenie nepriateľov použijete vesmírnu loď skonštruovanú podľa vašich predstáv.
Project Zero: Maiden of Black Water
pridané 22.10.2015
WiiU
8.0 Má dnes ešte šancu uspieť poctivý duchársky horor zo starej školy? Nintendo a Tecmo veria, že áno a po dlhej odmlke sa vracajú k sérii Project Zero.
Might & Magic Heroes VII
pridané 12.10.2015
PC
8.0 Legendárna ťahová stratégia sa vracia k tomu najlepšiemu, čo od svojho začiatku priniesla. Niekde to však stále poriadne škrípe a to pozitívne sa v hre mieša s negatívnym.
Armikrog.
pridané 9.10.2015
PC
8.0 Na tento deň niektorí hráči čakali takmer 20 rokov. Pre milovníkov adventúr jedna z kultových hier sa dočkala svojho nástupcu. Dokáže splniť nemalé očakávania?
NHL 16
pridané 2.10.2015
PS4
8.0 Najprestížnejšia hokejová liga sveta čoskoro štartuje a ak sa vám predsezónne rozhodnutia trénerov nepáčia, sami môžete odštartovať vlastnú cestu za trofejou.
Stasis
pridané 1.10.2015
PC
8.0 Fanúšikovia sci-fi hororov sa môžu tešiť na ďalší jedinečný zážitok, ktorý pripomenie to najlepšie z daného žánru. Odhaľte tajomstvo vesmírnej lode, kde na každom kroku číha smrť.
Warhammer 40K: Deathwatch - Tyranid Invasion
pridané 22.9.2015
Mobil
iOS
8.0 Vojaci kapituly Deatchwatch sa vydali na krížovú výpravu proti rase tyranidov v mobilnej RPG stratégii. Mariňáci cisára nesklamali a ťaženie je úspešné.
Pro Evolution Soccer 2016
pridané 28.9.2015
PS4
Xbox 360
8.0 Nový ročník PES chce ukázať, že je vo svojej kategórii jednotkou. Hrá sa dobre, hoci je to takmer rovnaký futbal, pri akom sme sa bavili vlani. A chýbajú mu licencie.
Super Mega Baseball: Extra Innings
pridané 14.9.2015
PC
8.0 Baseball dostáva svoju odľahčenú hernú verziu, ktorá stavia na rýchlu hrateľnosť a okamžitú zábavu. Do hry sa tak môže zapojiť prakticky každý,a to aj bez znalosti pravidiel.
Rare Replay
pridané 25.8.2015
Xbox One
8.0 Štúdio Rare svojim fanúšikom posiela ľúbostný list, ktorý obsahuje spomienky na tie najlepšie hry, aké kedy vytvorilo. Z tridsiatky rôznorodých titulov si určite vyberie každý.
Until Dawn
pridané 24.8.2015
PS4
8.0 Čo sa asi tak stane, keď sa na vzdialenú a osamotenú chatu vyberie partia ôsmich tínedžerov? Pravidlá hororu hovoria jasne...
Inazuma Eleven Go 2 - Wildfire/Thunderflash
pridané 2.9.2015
3DS
8.0 Atypická futbalová RPG sa tentoraz premiestňuje v čase, aby zachránila obľúbený šport. Znie to bláznivo, ale prekvapivo to funguje.
Everybody's Gone to the Rapture
pridané 4.9.2015
PS4
8.0 Tajuplná adventúra, ktorá sa odohráva na anglickom vidieku v osemdesiatych rokoch, si nás chce podmaniť mysterióznym príbehom, mrazivou atmosférou a pôsobivou grafikou.
Blues and Bullets - Episode 1
pridané 4.9.2015
PC
8.0 Čiernobiele vyšetrovanie zmiznutých detí sa v prevedení nezávislých vývojárov zatiaľ javí nesmierne pozitívne. Prvá epizóda rozhodne navnadila.
Swords & Soldiers II
pridané 30.6.2015
WiiU
8.0 Humorná 2D stratégia pokračuje výhradne na Wii U. Vikingovia, Peržania a démoni sa spolu ocitli na jednom bojisku a ste to vy, kto bude ich armády viesť vo vtipných bitkách.
Her Story
pridané 13.7.2015
PC
iOS
8.0 Nezávislé hry nás často zasypávajú recyklovanými nápadmi. Ale Her Story je originálnym počinom vo virtuálnej zábave, hoci to v podstate ani nie je hra.
Massive Chalice
pridané 9.7.2015
PC
8.0 Dlhých 300 rokov trvá poslanie spojené s posvätným kalichom, ktorý bráni niekoľko generácií hrdinov. Rodia sa, bojujú, umierajú v boji, ale aj na starobu. Pod vaším velením.
Guild of Dungeoneering
pridané 24.7.2015
PC
8.0 Cech hrdinov je pripravený dobýjať bludiská plné monštier. Je to možné len vtedy, keď sa hráč postará o spoločenstvo, ale aj dotvorí dizajn nebezpečných labyrintov. Ste zmätení?
Victor Vran
pridané 4.8.2015
PC
8.0 Victor Vran je síce lovec démonov, ale jasne sa snaží dať najavo, že neloví žiadneho Diabla. Jeho štýl je úplne odlišný. V boji sa však hravo vyrovná konkurencii.
Devil May Cry 4: Special Edition
pridané 31.7.2015
Xbox One
8.0 Capcom oživuje Danteho tak, ako ste ho poznali v pôvodnej sérii. Tvorcovia pridali vyššie rozlíšenie, postavy a môžete si tak užiť štvorku v novej podobe.
Cities: Skylines
pridané 13.4.2015
PC
8.0 Keď hráčov naposledy sklamalo SimCity, otvoril sa priestor pre nového kandidáta na post najlepšej simulácie mesta. Pre mnohých to bude Cities: Skylines.
Super Stardust Ultra
pridané 8.4.2015
PS4
8.0 Hviezdny prach sa po rokoch opäť dostal na hernú scénu, no tentokrát vo vylepšenej forme pre PS4. Ultra verzia neprináša zásadné novinky a je predovšetkým závanom nostalgie.
Battlefield Hardline
pridané 31.3.2015
Xbox One
Xbox 360
8.0 Zatiaľ čo sa DICE venuje Battlefrontu, Visceral Games vydáva nové pokračovanie Battlefield série. Namiesto vojenského ťaženia však prináša konflikty policajtov a kriminálnikov.
Helldivers
pridané 30.3.2015
PS Vita
8.0 Staňte sa aj vy súčasťou štatistiky o obetiach, čo padli v mene slávy a demokracie v boji proti mimozemskej hrozbe. Vrhnite sa do akcie a najlepšie aj s trojicou priateľov.
OlliOlli2: Welcome to Olliwood
pridané 24.3.2015
PS Vita
8.0 Welcome to Olliwood vás nemusí zaujať na prvý pohľad. Ani na ten druhý. Ak si však hru vyskúšate, nebudete sa vedieť od tejto arkády a virtuálneho skateboardu odtrhnúť.
The Charnel House Trilogy
pridané 7.5.2015
PC
8.0 Skromná adventúra z nezávislej scény vás obklopí osudmi bežných ľudí a hrôzami, ktorým museli čeliť. Táto cesta nočným vlakom bude iná, ako by ste čakali.
Bloodsports.TV
pridané 17.4.2015
PC
8.0 Vitajte pri prvej časti netradičnej reality show. Nemusíte posielať prázdne esemesky, len sa pohodlne usaďte a sledujte šialený armageddon. Alebo sa ho priamo zúčastnite!
State of Decay: Year-One Survival Edition
pridané 14.5.2015
Xbox One
8.0 State of Decay po dvoch rokoch vychádza opäť vo vylepšenej a rozšírenej Year-One Survival edícii. Odstraňuje staré chyby alebo je vo svete plnom zombíkov všetko po starom?
Sym
pridané 25.5.2015
PC
8.0 Nie každá platformovka musí byť pestrofarebným stelesnením radosti. V tejto sa pozriete do vlastného vnútra a budete čeliť tomu, čo sa tam skrýva.
Technobabylon
pridané 4.6.2015
PC
8.0 Pixelová adventúra, ktorá vás zavedie do depresívnej budúcnosti a ponechá vás v nej niekedy až zbytočne dlho tápať, má svoje čaro. Kyberpunkový svet zaujme.
Lost Constellation
pridané 19.1.2015
PC
8.0 Počas najdlhšej noci v roku sa odohrá príbeh, ktorý vás chytí za srdce a na chvíľku aj slušne pobaví. Osloví humorom, ale aj vážnymi témami, ktoré rezonujú v atypickej hre.
Grey Goo
pridané 27.2.2015
PC
8.0 Chýbajú vám klasické stratégie zo starej školy v štýle Command & Conquer a Starcraft? Grey Goo vám ich určite pripomenie, pretože sa nimi inšpiruje. Pridáva však aj niečo vlastné.
Apotheon
pridané 25.2.2015
PC
8.0 Toto je príbeh z dávnych čias, z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Len jeden človek sa vzoprel - Nikandreos.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
Xbox One
Xbox 360
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire
pridané 9.2.2015
3DS
8.0 Pokémoni sa objavujú už roky a sú stále obľúbení. Ak ste zmeškali Omega Ruby a Alpha Sapphire na staručkom handhelde Game Boy Advance, teraz si ich môžete zahrať na 3DS.
WWE Immortals
pridané 13.2.2015
Mobil
iOS
Android
8.0 Zabudnite na klasické šou v ringu a vyskúšajte si hviezdy WWE v tradičnej bojovke. WWE Immortals okolo wrestlingu ani len nechodilo, no aj tak ide o zábavu na niekoľko hodín.
Scrolls
pridané 12.2.2015
PC
Android
7.5 Mojang so Scrolls úplne mení zaužívané pravidlá kartových hier. Nováčikovia si však najskôr musia zvyknúť na systém, ktorý má určité špecifické prvky.
Mechs & Mercs: Black Talons
pridané 29.1.2015
PC
7.5 Sci-fi stratégia z nezávislej scény prináša zaujímavý obsah, ale aj chyby, ktoré môžu hráčom pokaziť zážitok. Práve preto pri nej zotrvajú len tí najhúževnatejší.
Lumino City
pridané 27.1.2015
PC
7.5 Netradičná adventúra vám najskôr hlavu zamotá svojou krásou a potom aj zavarí svojimi hádankami. Priaznivci žánru, ktorí majú radi nezvyčajné hry, si prídu na svoje.
Stay Dead Evolution
pridané 11.3.2015
PC
7.5 Ak máte radi bojovky a chceli by ste si zahrať jednu atypickú, skúste inovovanú verziu Stay Dead. Ponúka vylepšený systém boja, hoci k tomu mohla pridať aj viac obsahu.
Hand of Fate
pridané 5.3.2015
PC
7.5 Ak chcete vedieť, čo vás čaká a neminie, prezradia vám to karty. Ale nemusíte sa spoliehať len na šťastenu,svoj osud si môžete vybojovať.
Senran Kagura Shinovi Versus
pridané 4.3.2015
PS Vita
7.5 Tri dievčenské školy bojujú v neľútostných súbojoch, kde okrem tvrdých úderov ukazujú aj polonahé telá. Dokážete sa sústrediť na boj alebo vás viac zaujmú ženské vnady?
Unmechanical: Extended
pridané 4.3.2015
Xbox One
7.5 Krv a železo uväznili netradičného, ale milého robota v podzemí. Je na vás, aby ste mu pomohli dostať sa odtiaľ von. Rozšírená edícia pridáva nové útrapy, no nie je ich veľa.
The Book of Unwritten Tales 2
pridané 23.2.2015
PC
7.5 Pravoverných fanúšikov tradičných adventúr určite poteší príjemná rozprávka pre dospelých. Príbeh napreduje len pomaly, ale decentný humor a rôzne postavy si vás získajú.
Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2
pridané 27.2.2015
PS Vita
7.5 Ak ste si v prvej časti obľúbili svet Gameindustri a jeho rozkošné hrdinky, môžete sa tam vrátiť v pokračovaní. Hoci vás až tak neopantá, stále má čo ponúknuť.
Depth
pridané 12.1.2015
PC
7.5 Asymetrická multiplayerovka Depth vás chce vtiahnuť do svojich hlbín, kde vás čakajú nielen zabudnuté poklady, ale aj smrť v podobe ostrých zubov veľkého bieleho žraloka.
Invisible, Inc.
pridané 11.6.2015
PC
7.5 Vyhýbajú sa otvoreným konfliktom a namiesto toho sa snažia byť nenápadní a neviditeľní. Najlepšou taktikou je zakrádanie a prepadnutie od chrbta. Najväčším nepriateľom alarm.
War for The Overworld
pridané 27.4.2015
PC
7.5 Na pokračovanie alebo poriadneho nástupcu Dungeon Keepera už čakáme roky. Ďalší kandidát je tu a jeho inšpirácia obľúbenou klasikou zrejmá. Ako to dopadlo?
Hektor
pridané 19.5.2015
PC
7.5 Blúdenie v tme pri skromnom svetle zapaľovača a neustály strach o svoj život. To vás čaká v premenlivom bludisku tajomného Hektora. Vstup len na vlastné riziko!
Battle of Empires: 1914 -1918
pridané 21.5.2015
PC
7.5 Prvá svetová vojna sa v hrách objavuje skôr ojedinele, ale pritom môže ponúknuť pútavý zážitok, ktorý stojí za to. Platí to aj v prípade stratégie od Best Way.
Anoxemia
pridané 23.3.2015
PC
7.5 Temná adventúra z hlbín mora je náročná, a pritom ste tou najväčšou prekážkou vy sami. Pod hladinou vás potrápia rôzne nástrahy a nezdoláte ich bez zásob energie a kyslíka.
Assassin's Creed: Rogue
pridané 25.3.2015
PC
7.5 Uzatvorenie americkej trilógie prichádza aj na PC - vizuálne vylepšené, ale bez ďalších prídavkov. Tentoraz sa prikláňa na stranu templárov.
Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars
pridané 15.4.2015
3DS
7.5 Mario a Donkey Kong sú, samozrejme, veľmi známi. Tentoraz sa však predvedú trochu inak. Pomôžete mini verziám populárnych postavičiek dostať sa bezpečne do domčeka?
Shelter 2
pridané 14.4.2015
PC
7.5 Vydajte sa na potulky prírodou s rodinkou rysov a postarajte sa o neposedné mláďatá. Zistíte, aký neľútostný je kolobeh života a koľko nástrah prináša.
Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition
pridané 21.7.2015
PC
7.5 Kto by sa nechcel stať kyberpolicajtkou s obrovským robotom a pochytať vesmírne chuligánky v dystopickej budúcnosti?
Knights of Pen and Paper 2
pridané 8.7.2015
Mobil
iOS
Android
7.5 Druhé dobrodružstvo v krajine Paperos sa snaží nadviazať na veľmi dobre prijaté Knights of Pen and Paper a darí sa mu to so striedavými úspechmi.
Kirby and the Rainbow Paintbrush
pridané 7.7.2015
WiiU
7.5 Kirby pricupital na Wii U v novom dobrodružstve, kde mu pomáha prekonávať nástrahy dúhový štetec. Hlavná postava si zachováva svoj štýl, ale prináša aj nové výzvy.
Homesick
pridané 2.7.2015
PC
7.5 Vydajte sa na pútavú prechádzku v hre Homesick, kde sa ocitnete sami v zničenom svete a musíte prísť na to, čo sa okolo vás stalo. Ako to už býva, pravda nebude vôbec príjemná.
Yoshi's Woolly World
pridané 26.6.2015
WiiU
7.5 Zelený dinosaurus Yoshi sa po dlhej odmlke vracia na domáce konzoly v jednej z najkrajších plošinoviek posledných rokov. Ako to vyzerá v jeho novom vlnenom svete?
Mad Max
pridané 7.9.2015
PS4
7.5 Mad Max nás tento rok nepozýva len do kín, ale aj k monitorom. Herné spracovanie sa síce vydáva svojou vlastnou cestou, no dokáže nadviazať na úspech filmu?
Trine 3: The Artifacts of Power
pridané 28.8.2015
PC
7.5 Čarodejník Amadeus, rytier Pontius a zlodejka Zoya sú späť. Tentoraz ich čaká putovanie za mocným artefaktom. Ale ani sa pritom veľmi nezadýchajú.
Act of Aggression
pridané 9.9.2015
PC
7.5 Nová stratégia na obzore vždy poteší. Najmä ak je od skúsených vývojárov ako Eugen Systems a k tomu sľubuje hrateľnosť ako zo starej školy. Aj keď nie všetko funguje na jednotku.
Warlocks vs Shadows
pridané 9.9.2015
PC
7.5 Černokňažníci sa postavili proti démonickým tieňom, aby zachránili svet. Hra má síce jednoduchý koncept a grafiku, ale ponúka dobrú hrateľnosť aj s kooperáciou.
FIFA 16
pridané 13.10.2015
PS4
7.5 Konami sa tento rok nevyhlo chybám, no aj tak v novom ročníku PES prinieslo kvalitný futbal. Do ringu vstupuje FIFA 16. Ako obstojí v súboji futbalových titanov?
Jotun
pridané 21.10.2015
PC
7.5 Bojovníčku, ktorá sa chce dostať do Valhally, čaká ešte jedno neľahké dobrodružstvo. Aby si zaslúžila miesto v sieni slávy, musí poraziť päť gigantov-jotunov. Bude to náročné.
LBX: Little Battlers eXperience
pridané 29.10.2015
3DS
7.5 Zaujímavý svet, postavy, štruktúra, práca s robotmi a najmä súboje. To všetko ponúka titul LBX: Little Battlers eXperience na handhelde 3DS.
Rebel Galaxy
pridané 3.11.2015
PC
7.5 Názov hry hovorí za všetko - Rebel Galaxy nás zavedie do vesmíru a bude tam poriadne rušno. Ak máte chuť na dobrodružstvo vo hviezdach so všetkým, čo tomu patrí, neváhajte.
Clandestine
pridané 3.12.2015
PC
7.5 V stealth akcii, kde sa ocitnete v úlohách špiónky a skúseného hackera, otestujte svoje zručnosti pri zdolávaní bezpečnostných systémov a snahe dosiahnuť svoj cieľ bez povšimnutia.
Rainbow Six: Siege
pridané 8.12.2015
PC
7.5 Špecialisti určení na likvidáciu teroristov sa zišli v ďalšej hre zo série Rainbow Six. Tentoraz si to však vybavujú najmä medzi sebou a taktika sa zásadne mení.
Nevermind
pridané 25.11.2015
PC
7.5 Nazrite do tých najtajnejších zákutí duše a podvedomia vašich pacientov, ktorí sa stratili vo svojich vlastných myšlienkach. Dokážete im pomôcť a vrátiť im späť normálny život?
The Crew: Wild Run
pridané 11.12.2015
PC
7.5 The Crew online racingovka s parádne veľkým svetom sa tento rok rok rozšírila a nové eventy. Užite si divokú jazdu v novej expanzii.
Stairs
pridané 12.11.2015
PC
7.5 Ak máte odvahu, prevezmite úlohu novinára a zostúpte po schodoch do podzemia, kde ožívajú vaše nočné mory. Ale pozor, cesta späť neexistuje.
Samurai Warriors Chronicles 3
pridané 12.11.2015
PS Vita
7.5 Odvážni samuraji lákajú do historického Japonska, kde vás čakajú boje s nepriateľskými armádami. Budete sa musieť poriadne obracať.
Mario Tennis: Ultra Smash
pridané 26.11.2015
WiiU
7.0 Všestranný taliansky inštalatér zavesil dočasne monterky na klinec a vydal sa opäť dobyť tenisové kurty. Očakávajte kopu zábavy s priateľmi.
Game of Thrones: A Telltale Games Series
pridané 20.11.2015
PC
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Ako dopadla prvá séria videohernej adaptácie Hra o tróny, ktorú pred zhruba rokom rozohrali autori z Telltale? Skončia v žalári alebo na kráľovskom tróne?
Guitar Hero Live
pridané 14.12.2015
Xbox One
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Ďalšiu známu sériu postretol reštart. Ako sa hrá nový Guitar Hero, keď mu autori prekopali základy?
Hard West
pridané 16.12.2015
PC
7.0 Akoby na divokom západe nebolo dosť problémov s banditami a indiánmi. Teraz k nim pribudli aj pletky s démonmi a okultistami. Ale je to celkom zábavné.
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
pridané 6.11.2015
3DS
7.0 Spin-off v zavedenej sérii stavil na znalosť sveta, nepriateľov, prostredí i puzzle, všetko odľahčil a preferuje postup v trojici. Je to trochu iná Zelda, na akú ste zvyknutí.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
PC
Xbox 360
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Rememoried
pridané 19.10.2015
PC
7.0 Čo sa stane, ak pri pozorovaní hviezd upadnete do surrealistického snívania? Svojská hra od českého autora vás pozýva, aby ste našli cestu čo najhlbšie do sveta snov a fantázie.
Blood Bowl 2
pridané 14.10.2015
PC
7.0 Po niekoľkých rokoch sa rasy Warhammeru opäť vracajú k americkému futbalu. Videohra na motívy stolovej hry má ambície získať si hráčov rovnako ako jej predloha.
DiscStorm
pridané 30.9.2015
PC
7.0 DiscStorm nám predvádza štýlové hádzanie diskov v retro arénach za zbesilého tempa proti hordám nemŕtvych. Dáte sa zlákať?
Skyshine's Bedlam
pridané 25.9.2015
PC
7.0 Staňte sa najlepším mechanikom, rozvážnym stratégom a zachráňte čo možno najviac ľudí z vyprahnutého sveta Bedlam. Dokážete s prehľadom čeliť tejto náročnej výzve?
Evoland 2
pridané 25.9.2015
PC
7.0 V Evoland 2 čelíte poruche časopriestorového kontinua. Ako sa vysporiadate s atypickou situáciou? Vydajte sa na nevšednú prechádzku históriou videohier.
Lord of Magna: Maiden Heaven
pridané 23.9.2015
3DS
7.0 Na ostrove plnom vzácnych kryštálov je rušno a hlavného hrdinu spolu s vami čakajú mnohé boje, ale aj randenie so siedmimi slečnami. Čo vás láka viac?
Angry Birds 2
pridané 17.8.2015
Mobil
iOS
Android
7.0 Prasatá boli znovu na záťahu a pomsta nahnevaných vtákov na seba nenechá dlho čakať. S operencami zažijete opäť kopu zábavy vo viac ako 200 leveloch.
Code Name S.T.E.A.M.
pridané 8.9.2015
3DS
7.0 Keď už sme sa celkom dobre pobavili pri filme Kovboji verzus votrelci, šlo by to aj v hre, kde Abraham Lincoln stojí proti mimozemšťanom. Čo poviete?
Pro Cycling Manager 2015
pridané 16.7.2015
PC
7.0 Nový ročník Pro Cycling Manager je tu a pekne nám dopĺňa aktuálne preteky Tour de France. Vžite sa do úlohy manažéra profesionálneho tímu a priveďte ho k vysnívanému žltému dresu.
The Red Solstice
pridané 14.7.2015
PC
7.0 Na červenej planéte sa to priam hemží nepriateľmi, ktorí si zaslúžia poriadnu dávku zo samopalu. Nebezpečenstvo číha na každom rohu, ale s vhodným tímom v kooperácii je to zábava.
Kholat
pridané 17.6.2015
PC
7.0 V tejto adventúre máte príležitosť prežiť na vlastnej koži záhadné udalosti Djatlovovej výpravy na Urale v päťdesiatych rokoch minulého storočia. Ak sa nebojíte...
LEGO: Jurassic World
pridané 29.6.2015
PC
PS2
Xbox 360
7.0 Legendárny Jurský park sa presúva do Lego sveta. Dostali sme možnosť spoznať rozkošné dinosaury, všetko preskúmať a rozbiť na kocky. Využili sme to a bavili sme sa.
Ultra Street Fighter IV
pridané 19.6.2015
PS4
7.0 Niekoľkokrát vylepšený Street Fighter IV sa dočkal ďalších vylepšení svojej ultra verzie, ktorá sa dostala už aj na PS4. Už sa v tom strácate?
Chroma Squad
pridané 6.7.2015
PC
7.0 Ak ste fanúšikmi Power Rangers, táto taktická RPG vám ich pripomenie a môžete sa celkom dobre odreagovať v nenáročných bitkách. Teda ak vám neprekáža retro štýl hry.
Infinifactory
pridané 24.7.2015
PC
7.0 Infinifactory prináša svieži vietor do žánru logických hier. Skúsiť si premiestňovanie kociek v troch rozmeroch je niekedy peklom, avšak správne zábavným.
Spectra
pridané 29.7.2015
Xbox One
7.0 Pre fanúšikov jednoduchých konceptov a poriadnej výzvy je tu retro arkádový titul, v ktorom musíte mať prsty rýchlejšie ako myšlienky. Zvládnete to?
Arcana Heart 3: Love Max!!!!!
pridané 30.3.2015
PS3
7.0 Pri záchrane Japonska sa viac ako dve desiatky bojovníčok postavia proti sebe a v bitke im budú asistovať aj démoni. Tieto údery budú naozaj bolieť.
République Remastered: Episode 1-3
pridané 27.3.2015
PC
7.0 Úspešný Kickstarter projekt to po premiére na mobilných platformách dotiahol až na obrazovky našich PC. Útek z totalitného režimu sa odohráva vo vylepšenej verzii.
Sid Meier's Starships
pridané 20.3.2015
PC
iOS
7.0 Nová hra Sida Meiera bola ohlásená len nedávno a už je aj vonku. To sa odzrkadľuje aj na celkovom výsledku. Vesmír je lákavý, ale ponúka len obmedzené možnosti bez patričnej hĺbky.
Screamride
pridané 13.3.2015
Xbox One
Xbox 360
7.0 Chceli ste už niekedy vytvoriť horskú dráhu, ktorá by vám postavila všetky vlasy hore dupkom? Teraz môžete. A jej kvality budú ocenené krikom pasažierov.
Oblitus
pridané 11.6.2015
PC
7.0 Dark Souls v 2D podobe? Jedno je isté – smrť na vás už čaká v roguelike plošinovke, ktorá útočí na vašu trpezlivosť. Spoľahnúť sa môžete len na svoju kopiju.
Verdun
pridané 10.6.2015
PC
7.0 Multiplayerová strieľačka sa nemusí niesť len v rýdzo akčnom duchu. Prvá svetová v podaní Verdunu nás zavedie do drsných zákopov plných mŕtvych vojakov, kde je dôležitá taktika.
Carmageddon: Reincarnation
pridané 1.6.2015
PC
7.0 Carmageddon: Reincarnation vracia na naše obrazovky adrenalínovú jazdu plnú krvi. Stojí známe deštrukčné derby aj po toľkých rokoch stále za to?
Warhammer Quest
pridané 2.2.2015
PC
7.0 Taktická RPG z populárneho sveta Warhammeru sa najskôr predstavila v mobilnej verzii a teraz vstúpila aj do bludísk na PC. Čo sa ukrýva v podzemných kobkách?
Secret Ponchos
pridané 22.1.2015
PS4
7.0 Multiplayerová prestrelka z prostredia divokého západu je postavená na jednoduchom koncepte, no zaujme pôsobivou grafikou. Čo sa však skrýva pod nalešteným vizuálom?
Project Spark
pridané 5.1.2015
PC
7.0 Project Spark vám dá možnosť vytvoriť si vlastnú hru alebo hrať tituly vyrobené inými hráčmi. Môžete si len tak vyskúšať, čo prináša komunita alebo osobne priložiť ruku k dielu.
Polda 6
pridané 2.1.2015
PC
7.0 Klasická česká séria vstala z mŕtvych a nemotorný detektív Pankrác v novej adventúre dokazuje, že má stále svojské čaro. Hlavne keď mu prepožičal hlas Luděk Sobota.
Murasaki Baby
pridané 8.1.2015
PS Vita
7.0 Príbeh strateného dievčatka prebudí emócie aj v drsných hráčoch, ktorí sa odhodlajú a pustia do nezabudnuteľného dobrodružstva na handhelde. Len by to mohlo trvať dlhšie.
Game of Thrones - Iron From Ice
pridané 7.1.2015
PC
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Prvá epizóda Game of Thrones od Telltale je za nami a ukazuje, čo nás môže v celej sérii čakať. Fanúšikov seriálu zrejme osloví, hoci nie je až taká jedinečná ako jej predloha.
Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
pridané 24.2.2015
PC
Xbox 360
7.0 Predstavte si život outsidera v škole. Spolužiaci vás nemajú radi, niekto vás šikanuje a s hormonálnymi zmenami odrazu získate schopnosť pretočiť naspäť čas. Ako ju využijete?
There Came an Echo
pridané 3.3.2015
PC
7.0 Toto síce nie je prvá hlasom ovládaná hra, ale mohla byť tou najlepšou. Ponúka nevšedný zážitok s mikrofónom a headsetom, ale budete mať príliš málo času, aby ste si ju vychutnali.
Senran Kagura: Bon Appétit!
pridané 9.3.2015
PS Vita
7.0 Nie je varenie ako varenie. Pri tomto sa nemusíte sústrediť len na jedlo, ale môžete si všímať aj ladné krivky mladučkých kuchárok. Tak teda dobrú chuť!
Basketball Pro Management 2015
pridané 23.1.2015
PC
7.0 Nie každého baví hrať basketbal. Niektorí by chceli celý basketbalový kolotoč, od cien vstupeniek až po víťaznú trojku, radšej riadiť. Tak teda nech sa páči.
Heroes of Might & Magic III - HD Edition
pridané 18.2.2015
PC
iOS
7.0 Ak máte Ashanu už dosť, je čas vrátiť sa na kontinent Antagarich a znovu zachrániť Erathiu v HD remaster verzii ťahovej legendy. Ale možno radšej oprášite pôvodnú hru z roku 1999.
The Order: 1886
pridané 19.2.2015
PS4
6.5 Najambicióznejšia PS4 hra od uvedenia konzoly na trh je tu, no obrovský potenciál utápa vo veľkom množstve zlých rozhodnutí autorov. Na skutočný hit si ešte musíme počkať.
Saints Row: Gat out of Hell
pridané 2.2.2015
PC
Xbox 360
6.5 Kým príde Saints Row V, autori hry nám ponúkajú krátku vsuvku, ktorou môžeme zabiť čas pri záchrane šéfa svätých z pekla. Škoda, že to nie je až také pekelne dobré.
Worlds of Magic
pridané 12.5.2015
PC
6.5 Bude mať Worlds of Magic dosť many, aby nahradil ťahovú legendu Master of Magic? Alebo je kúzlo starého majstra predsa len silnejšie?
Hatred
pridané 8.6.2015
PC
6.5 Masaker a nič iné iba masaker. Jedného dňa skrátka vyleziete z domu a začnete zabíjať všetkých ľudí na ulici. Bez rozdielu a bez dôvodu. Môže to byť zábavné?
The Incredible Adventures of Van Helsing III
pridané 5.6.2015
PC
6.5 Všetko, čo má začiatok, má aj svoj koniec. Známy lovec monštier sa vracia v poslednej časti svojej RPG trilógie. Ako obstál a zavŕšil svoje dobrodružstvo?
Assassin's Creed Chronicles: China
pridané 23.4.2015
PC
6.5 Séria Assassin's Creed expanduje do exotických lokalít, no zároveň redukuje rozmery, aby vám poskytla nový pohľad na tichú akciu. Nie všetko je ale ideálne.
Mushroom Men: Truffle Trouble
pridané 15.4.2015
PC
6.5 Ľúbostný list môže potešiť, ale aj vystrašiť. Vstúpte do nočnej mory hubového mužíčka Paxa, ktorého prenasleduje jeho obludná obdivovateľka.
Karmaflow: The Rock Opera Videogame - Act I
pridané 11.3.2015
PC
6.5 V minulosti ste si už mohli metalovú operu neraz vypočuť a dokonca pozrieť v divadle alebo zo záznamu. Až teraz si ju však budete môcť zahrať.
IronFall: Invasion
pridané 9.3.2015
3DS
6.5 Autori hry IronFall sa už roky pred jej vydaním chválili tým, že na 3DS prinesú grafickú revolúciu. Nepotrebovala ich hra v štýle Gears of War aj niečo navyše?
Etherium
pridané 26.3.2015
PC
6.5 Sľubná vojnová stratégia chcela zabodovať dynamickým postupom s možnosťou využívať v boji prírodné živly. Dobrý nápad však sám osebe niekedy nestačí.
Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas
pridané 8.4.2015
PC
iOS
6.5 Ak si chcete zahrať nejaké dobrodružstvo zo série Legend of Zelda, musíte mať konzolu alebo handheld od Nintenda. Platilo to až doteraz. Predstavujeme vám Zeldu na fínsky spôsob.
Mario Party 10
pridané 10.4.2015
WiiU
6.5 Niežeby na tejto párty skapal pes, no má nevyužitý potenciál a skončí skôr, ako sa vôbec stihne rozprúdiť poriadna zábava. Niekedy skrátka ani Mariove čaro nestačí.
Coffin Dodgers
pridané 6.8.2015
PC
6.5 V tejto arkádovej pretekárskej hre sa nesúťaží o medaily ani o prestížne ceny, ale o život. Ak totiž dôchodcovia prehrajú v pretekoch so smrťou, okamžite skončia na cintoríne.
Kings of Kung Fu
pridané 22.7.2015
PC
6.5 Máte radi bojovky? Táto vás zaujme, ale len v prípade, že obľubujete aj staré dobré filmy s majstrami bojových umení. Tu ich nájdete viac ako tucet.
Dex
pridané 26.6.2015
PC
6.5 Po takmer roku od vydania ranej verzie je český kyberpunk pripravený na ostrú prevádzku. Dex je šarmantná modrovlasá hrdinka, ale nie až taká presvedčivá, ako sme dúfali.
60 Seconds!
pridané 15.6.2015
PC
6.5 Jadrová apokalypsa zasiahla aj jednu z amerických štvrtí a začína sa boj s časom. Dokážete počas minúty pozbierať všetky dôležité suroviny na prežitie v bunkri pod vaším domom?
Fossil Fighters: Frontier
pridané 3.9.2015
3DS
6.5 Osmička tínedžerov cestuje na buginách a vyhrabáva vzácne fosílie, aby z nich získala prehistorické tvory, ktoré si to rozdajú v aréne. Pridáte sa do partie?
Zombi
pridané 27.8.2015
PC
6.5 Pred bezmála tromi rokmi sme sa pozreli do infikovaného Londýna v hre ZombiU. Tentoraz sa tá istá nákaza šíri na nových konzolách a PC a situácia nie je vôbec ružová.
Grand Ages: Medieval
pridané 6.10.2015
PC
6.5 V novej stratégii od Kalypso Media čaká hráčov predovšetkým výstavba miest a obchodovanie v stredoveku. Počiatočné nadšenie však čoskoro vyprchá.
Car Mechanic Simulator 2015
pridané 30.10.2015
PC
6.5 Dokáže sa v mori nehrateľného budgetu presadiť titul, ktorého základným herným prvkom je vymieňať poškodené súčiastky v automobiloch?
Fat Princess Adventures
pridané 23.12.2015
PS4
6.5 Kde bolo, tam bolo, za siedmimi horami a siedmimi dolinami začal jeden pekelník rozprávať svojim dietkam roztomilú hack & slash rozprávku o obéznych princeznách.
Chibi-Robo! Zip Lash
pridané 11.11.2015
3DS
6.0 Drobný robot sa vydáva na nové dobrodružstvo a konečne sa môže výraznejšie zapísať do sŕdc hráčov. Podarí sa mu to?
Sword Coast Legends
pridané 24.11.2015
PC
6.0 Mnohí hráči už pri spomenutí názvu tejto hry slintali blahom, pretože očakávali kvalitnú RPG zo sveta Forgotten Realms. Lenže tentokrát to nedopadlo práve najlepšie.
Pinball FX2 - Balls of Glory Pinball
pridané 30.11.2015
PC
Xbox 360
6.0 Tvorcovia obľúbeného guľôčkového automatu pridali do hry nové tematické stoly inšpirované známymi animovanými seriálmi. Sú rovnako zábavné ako ich predlohy?
Sublevel Zero
pridané 2.11.2015
PC
6.0 Dynamická prestrelka v pomerne jednoduchej grafike chce zaujať hlavne starých harcovníkov a preveriť ich schopnosti v náročných situáciách. Kto si trúfa?
Dream
pridané 8.10.2015
PC
6.0 Výlet do krajiny snov od nezávislých vývojárov mal veľké ambície, ale príliš rýchlo sa v nich stratil. Základ hry je síce dobrý, ale snívanie trochu nezáživné.
Missing: An Interactive Thriller - Episode 1
pridané 17.9.2015
PC
6.0 Píše sa rok 2015 a kým sa iní ženú za realistickou grafikou, Zandel Media oživujú FMV detektívky utopené pod nánosmi prachu. A príbeh vám bude povedomý.
Onikira - Demon Killer
pridané 24.9.2015
PC
6.0 Odhodlaný samuraj pomocou katany a iných dobových zbraní bojuje proti démonom vo feudálnom Japonsku. Cesta bojovníka je zaujímavá, ale má aj svoje neduhy.
Feist
pridané 10.9.2015
PC
6.0 Feist vyzerá vynikajúco. Už na prvý pohľad sa do tejto arkády zamilujete, ale temná rozprávka z lesa veľmi rýchlo stratí svoje čaro.
Magicka 2
pridané 1.7.2015
PC
6.0 Mágovia vo farebných róbach sa vrátili v plnohodnotnom pokračovaní. Veľa noviniek nečakajte, ale ak máte radi magické súboje v kooperácii, prídete si na svoje.
Fallout Shelter
pridané 25.6.2015
Mobil
iOS
6.0 Simulácia protiatómového bunkra vo svete Falloutu prišla neočakávane, no o to vďačnejšie sme ju privítali na obrazovkách našich smartfónov.
Star Horizon
pridané 24.6.2015
PC
iOS
Android
6.0 Vesmírne dobrodružstvo chce zaujať hrateľnosťou zo starej školy a príjemným vizuálom. Star Horizon veľa obsahu neponúka, no aj napriek tomu vie zabaviť.
Iron Combat: War in the Air
pridané 24.6.2015
3DS
6.0 Ak si chcete trochu zabojovať a zalietať, po zuby vyzbrojená hrdinka je vám k dispozícii. Nebudú to síce orgie vo vzduchu, ale na cesty hra postačí.
Magicka: Wizard Wars
pridané 22.6.2015
PC
6.0 Blázniví mágovia sa opäť stretli - tentokrát vo vzájomných súbojoch plných čarov a akcie. Navyše sa môže každý hráč zapojiť úplne zadarmo. Je toto čarovanie zábavné?
Woolfe - The Red Hood Diaries
pridané 9.4.2015
PC
6.0 Bolo raz jedno dievčatko, ktoré sa volalo Červené čiapočka. Raz zobralo sekeru na plecia a vybralo sa za vlkom, aby mu porátalo kosti. Môžete sa pridať.
Dragon Ball: Xenoverse
pridané 27.3.2015
Xbox One
Xbox 360
6.0 Je lákavé vniknúť s vlastnou postavou do známeho univerza plného obľúbených postáv. Len keby to prevedenie za to stálo. V tomto prípade je to však márny boj a premrhaná šanca.
Sunless Sea
pridané 12.3.2015
PC
6.0 Temné vody lákajú odvážnych námorníkov a prinášajú náročné výzvy aj pre starých morských vlkov. Treba sa popasovať s pirátmi, monštrami, no aj hladom a depresiou.
Frankenstein: Pán smrti
pridané 21.4.2015
PC
6.0 Slovenskí vývojári vo svojej novej hre porozhadzovali hromadu predmetov. Podarí sa vám ich všetky nájsť a vyriešiť Frankensteinovu záhadu?
Tea Party Simulator 2015
pridané 3.6.2015
PC
6.0 Predsudky sú zlá vec. Podľa nich by bol Tea Party Simulator 2015 len ďalšou hlúposťou. Časom však ukáže aj druhú stranu mince. Táto čajová párty v sebe ukrýva viac, ako sa zdá.
Supreme League of Patriots
pridané 5.2.2015
PC
6.0 Ružový superhrdina má nielen špecifický vzhľad, ale aj svojský humor a nič mu nie je sväté. Len je škoda, že sa nepredviedol v trochu lepšej forme.
The Witcher: Battle Arena
pridané 20.2.2015
Mobil
iOS
Android
6.0 Zaklínač sa opäť dostáva na mobilné zariadenia, no tentokrát ako akciou nabitá MOBA. Teda aspoň podľa autorov. Ako je na tom v skutočnosti?
Modern Combat 5: Blackout
pridané 21.1.2015
PC
6.0 Mobilný klon Call of Duty sa dopracoval k piatej časti, v ktorej nás opäť vtiahne do novodobej vojny. Obsah je dostatočne pestrý a ak nečakáte priveľa, celkom dobre sa pobavíte.
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
pridané 14.1.2015
PC
6.0 Kráľ simulátorov z druhej svetovej vojny už začína byť postupne unavený a potreboval by nástupcu. Žiaľ, jeho nový kolega Battle of Stalingrad nemôže na trón ani len pomyslieť.
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown
pridané 4.5.2015
PC
5.5 Taktické boje síce vyzerajú sľubne, ale zdanie klame. Ani populárne univerzum nezaručí hre úspech, keď ju tvorcovia zbombardujú technickými chybami a neustále vás deprimuje lag.
F1 2015
pridané 30.7.2015
PC
5.5 Nový ročník F1 mal byť vykúpením pre sklamaných fanúšikov predošlého šampionátu. Splní očakávania a uspokojí náročných milovníkov rýchlych kolies?
Funk of Titans
pridané 10.9.2015
PC
5.5 Perseus bol Afroameričan a v starovekom Grécku počúvali funk. Iné hudobné žánre boli nežiadúce. Zdá sa vám to celé nejaké pomýlené? Možno, ale mohol to byť zaujímavý námet na hru.
Breach & Clear: Deadline
pridané 31.8.2015
PC
5.5 Taktická hra Breach & Clear sa dočkala pokračovania, ktoré tvorcovia okorenili nemŕtvymi. Bojový tím sa musí popasovať nielen s infikovanými, ale aj technickými problémami hry.
Submerged
pridané 3.9.2015
PC
5.5 Ezoterická hra s dojímavým námetom sleduje dievča, ktoré sa snaží v zaplavenom meste pomôcť svojmu zranenému bratovi. Čakali sme však trochu viac.
Call of Duty: Black Ops 3
pridané 13.11.2015
PC
5.5 Legenda na FPS scéne Call of Duty sa snaží novou časťou Black Ops 3 posunúť vpred. Aspoň v čase. V oblasti spracovania hry sa jej to veľmi nedarí.
WRC 5
pridané 1.12.2015
PS4
Xbox 360
5.5 Najnovšie rally pokračuje v postupne klesajúcej kvalite jednotlivých ročníkov a nezabránila tomu ani zmena vývojárskeho tímu. Pôžitok z jazdy v tomto prípade nečakajte.
Pathologic Classic HD
pridané 10.12.2015
PC
5.0 Pred desiatimi rokmi vyšiel podivný horor, ktorý získal status kultu, no málokto ho skutočne hral. Teraz to môžete napraviť. Alebo radšej ani nie.
Corpse of Discovery
pridané 22.10.2015
PC
5.0 Cesta zo vzdialených svetov k rodine je depresívna a plná útrap. Nápad je zaujímavý, len škoda, že hra ponúka monotónne prostredia a plochú hrateľnosť.
Devil's Third
pridané 2.9.2015
WiiU
5.0 Devil's Third dostáva od osudu jednu facku za druhou. Najskôr krach, problémy s vývojom, potom aj odsúdenie hráčmi ešte pred vydaním. Ako hra nakoniec dopadla?
Legend of Kay Anniversary
pridané 7.9.2015
PC
Xbox 360
5.0 Klasický mačací hrdina sa vracia na scénu, aby bojoval za práva utláčaných súkmeňovcov. Výročná edícia hry si chce získať starých aj nových fanúšikov, ale veľmi sa jej to nedarí.
Vector Thrust
pridané 28.7.2015
PC
5.0 Letecký indie titul sa snaží vyplniť medzeru, ktorá zostala po Ace Combat. Autori lákajú na skvelú AI, množstvo rozličných typov stíhačiek a poriadnu akciu. Realita je však iná.
Legends of Eisenwald
pridané 3.8.2015
PC
5.0 Ak máte radi stratégie, ako Disciples, King's Bounty alebo Heroes of Might and Magic, možno sa vám zapáči aj Legends of Eisenwald. No možno budete mať určité výhrady.
Toren
pridané 18.6.2015
PS4
5.0 Čím môže byť výnimočná hra, na ktorej sa podieľalo brazílske ministerstvo kultúry? Všetkým alebo ničím. Možno si ju obľúbite a možno ju vôbec nepochopíte.
I am Bread
pridané 7.5.2015
PC
5.0 Chcete vedieť, čo musí podstúpiť chlieb, keď sa chce stať stať hriankou? I am Bread vám dá príležitosť vyskúšať si strastiplnú cestu kuchyňou v podobe obľúbeného pečiva.
Gratuitous Space Battles II
pridané 9.6.2015
PC
5.0 Pokračovanie úspešnej stratégie nemôže dopadnúť zle. Alebo žeby predsa, aj keď je obsah takmer rovnaký? Možno bude lepšie, ak uprednostníte pôvodnú hru.
Tormentum - Dark Sorrow
pridané 1.4.2015
PC
5.0 Na prvý pohľad to vyzerá dobre. Ale temný svet plný utrpenia od nezávislých vývojárov nedosiahol úroveň kultového Sanitaria či I Have No Mouth, and I Must Scream.
Ride
pridané 10.4.2015
PC
Xbox 360
5.0 Milestone sa snaží využiť svoj monopol na preteky motoriek a prináša nám jazdenie i mimo oficiálnych tratí. Zámer síce nie je zlý, ale výsledok vlažný a plný chýb.
Astray
pridané 23.2.2015
PC
5.0 Razí si k nám cestu ďalšia z radu hier z pohľadu prvej osoby inšpirovaná úspešnou sériou Amnézia. Tentokrát sa ale dej odohráva v múzeu a nie je to až také strašidelné.
Farm Expert 2016
pridané 16.11.2015
PC
4.5 Ďalšia hra z prostredia poľnohospodárstva sa nám pokúša priblížiť prácu skutočných farmárov. Ako ale dokázala obstáť pri porovnaní s konkurenciou?
MX vs. ATV Supercross Encore
pridané 27.11.2015
PS4
4.0 Známa pretekárska séria v nových rukách pokračuje vo svojom úpadku a sľubované vylepšenia skončili pravdepodobne spláchnuté v kanáli. Táto jazda je priam katastrofou.
The Escapists: The Walking Dead
pridané 23.11.2015
PC
4.0 Populárny seriál a komiks The Walking Dead inšpirovali autorov červíkov Worms, aby nemŕtvych priviedli do hry The Escapists. Ako si poradil Rick s novou výzvou?
Son of Nor
pridané 16.6.2015
PC
4.0 Púštny ľud sa spolieha na pomoc odhodlaného hrdinu, ktorý ovláda telekinézu a dokáže silou vôle meniť okolitý terén. Lenže niekedy aj hrdinovia zlyhajú...
Haunted House: Cryptic Graves
pridané 19.1.2015
PC
3.0 Hra inšpirovaná pôvodnou klasikou na Atari v sebe ukrýva naozajstnú hrôzu, ale v trochu inom zmysle, ako autori predpokladali. Vytrpeli sme si aj za vás.
Albedo: Eyes from Outer Space
pridané 20.5.2015
PC
3.0 Ak by sa Ed Wood, legendárne zlý filmový režisér, dožil doby videohier, do tejto by sa na prvý pohľad zamiloval. Vy sa jej ale radšej vyhnite.
Wickland
pridané 28.4.2015
PC
3.0 Multiplayer je tu s nami v akčných hrách už dlhé roky a za tú dobu prešiel výraznou premenou. O návrat ku klasike Quake: Arena sa snaží nezávislý Wickland.
Construction Machines Simulator 2016
pridané 29.12.2015
PC
2.5 Zdá sa vám, že vychádzajú samé dobré hry? Ak si potrebujete dokázať, že existujú aj tie zlé, máme pre vás horúceho adepta na najzbytočnejší produkt posledných mesiacov.
Afro Samurai 2: Revenge of Kuma - Volume 1
pridané 15.10.2015
PS4
2.0 Epizodický Afro Samurai 2 začína až bolestivo zle. Je to krásna ukážka toho, ako to dopadne, keď niekomu chýba talent, schopnosti a chuť do práce.
Motorama: Classic Racing
pridané 12.1.2015
PC
1.5 Doháňame resty a zahrali sme si jednu z najhorších hier konca roka 2014, aby ste sa jej mohli vyhnúť veľkým oblúkom. Táto jazda nadchne jedine absolútnych masochistov.
Chaos Ride
pridané 2.3.2015
PC
1.0 Čo sa dá pokaziť pri adrenalínových pretekoch s extrémnou rýchlosťou vo futuristickom prostredí? Všetko. Pri tejto chaotickej jazde si začnete vážiť aj priemerné hry.
Natural Doctrine / Tears to Tiara II
pridané 13.4.2015
PS3
Ak ste milovníkmi japonskej tvorby, mohli by vás zaujať dve strategické JRPG, na ktorých si ľahko vylámete zuby. Každá má niečo čím si vás dokáže získať.
Tri výlety do sveta Hyperdimension Neptunia
pridané 9.10.2015
PS Vita
JRPG séria Hyperdimension Neptunia už toho má veľa za sebou, ale stále má čo ponúknuť. Potvrdzuje to aj trojica hier z tohto univerza, ktoré chcú uspokojiť hráčov na PS Vita.
Ar Nosurge Plus/ Deception IV: The Nightmare...
pridané 23.11.2015
PS Vita
Pohľad na dva kúsky od Tecmo Koei, ktoré si zahrajú najmä skalní fanúšikovia, ale v jadre schovávajú zaujímavé herné mechanizmy či zriedkavé systémy, ktoré zaujmú aj iných hráčov.
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
PS4
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
633 GTA V (PC)
recenzia 16.4.2015
828 Zaklínač III: Divoký hon
recenzia 28.5.2015
250 Dying Light
recenzia 3.2.2015
459 Fallout 4
recenzia 18.11.2015
417 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
recenzia 16.9.2015
213 Assassin's Creed: Syndicate
recenzia 30.10.2015
326 Rise of the Tomb Raider
recenzia 9.11.2015
165 Project CARS
recenzia 15.5.2015
126 Wolfenstein: The Old Blood
recenzia 11.5.2015
272 Battlefield Hardline
recenzia 31.3.2015
524 The Order: 1886
recenzia 19.2.2015
231 Until Dawn
recenzia 24.8.2015
182 Need for Speed
recenzia 19.11.2015
154 Batman: Arkham Knight
recenzia 3.7.2015
171 Mortal Kombat X
recenzia 20.4.2015
121 Pillars of Eternity
recenzia 2.4.2015
218 Mad Max
recenzia 7.9.2015
262 Star Wars: Battlefront
recenzia 30.11.2015
290 Call of Duty: Black Ops 3
recenzia 13.11.2015
158 Bloodborne
recenzia 7.4.2015
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#99


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Nintendo Labo - trailer
Nintendo Labo - trailer
pridané 17.1. 2018discus0
Príspevky
Nintendo predstavilo kartónové modely pre Swi...
suhlasim so vsetkou kritikou v komentaroch, ta cen...
Nintendo predstavilo kartónové modely pre Swi...
"čo sa týka ceny variety kit pôjde za 70 eur, robo...
Vesmír: Číne skoro spadla časť vesmírnej rake...
nastuduj si fakta.„riešil by som to radšej stratou...
Nintendo predstavilo kartónové modely pre Swi...
nápad dobrý ale kartón? to už rovno mohli dať aj k...
Fox kupuje Cold Iron štúdio, bude pracovať na...
hovno, problém je v tom ze kvalitnú aaa sp hru už ...
Sony menovalo Jima Ryana za zástupcu preziden...
pekný kontrast medzi kravaťákom ktorému na hráčoc...
Xbox Game Pass tituly na február predstavené
levnejsi je to koupit v cr, zde to vychazi na 149k...
Metal Gear Survive ukazuje ďalší gameplay
vyzerá to fakticky zle :blee:
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk