Vampire the Masquerade: Bloodhunt ukázal alpha verziu, čo ponúkla?

Môže fungovať upírska Battle Royale hra?

pridal saver 4.7.2021 o 11:57 pod hry
Vampire the Masquerade: Bloodhunt ukázal alpha verziu, čo ponúkla?

HRY > NOVINKY >

Sharkmob ponúkol prvý pohľad na alpha verziu Bloodhuntu, svojej hry vo Vampires the Masquerade univerze. Pričom tentoraz to nebude RPG ani adventúra, ale battle royale. Umožnia hráčom totiž vybrať si jednu z postáv s rôznymi schopnosťami a vyšlú ich do ulíc Prahy.

Vampire the Masquerade: Bloodhunt ukázal alpha verziu, čo ponúkla?

Presnejšie je hra rozdelená na dve časti a to lobby a samotnú hru a prostredie. V prvej časti sa pohybujete v katedrále, v ktorej sa hráči zozbieravajú. Podobne ako na letisku v PUBG. Tu máte okrem hráčov aj obchodníkov, u ktorých sa zrejme bude dať niečo kupovať, respektíve upgradovať vo finálnej hre.

Vampire the Masquerade: Bloodhunt ukázal alpha verziu, čo ponúkla?

Následne, keď si hru spustíte, dostávate mapu mesta, kde si vyberiete lokalitu, v ktorej sa chcete objaviť. Neskáčete tu s padákom z lietadla. Následne sa už pohybujete po meste, zmenšuje sa vám hracia plocha a spolu s tým ničíte protivníkov. Nechýbajú zbrane a doplnkom sú ľudia v uliciach, ktorým môžete vysať krv a doplniť si energiu. Zároveň je tu ešte jedna zmena a to, že ak vás zabijú, nezomierate hneď, ale dostanete určitý čas na regenerovanie, kde sa môžete po štvornožky niekam skryť. Ak vás však v tomto stave ešte raz strelia, už umierate.  

Vampire the Masquerade: Bloodhunt ukázal alpha verziu, čo ponúkla?

Je to zvláštne zabíjať upírov štandardnými zbraňami, ale v samotných bojoch to vyzerá vyvážene. Máte tu pištole, kuše, samopaly a aj sniperku a môžete si vyberať vlastný typ postupu a útokov. Ideálne si to rozdeliť na rôzne typy zbraní, ak ste v tíme, podobne ako classy.

Štýl bojov je s pohľadom z tretej osoby ako PUBG. Beháte, skáčete, snažíte sa nájsť a zabiť protivníkov. Využívate vaše sily na skenovanie okolia a aj rýchle lezenie po budovách, kde po nich vybehnete ako pavúk a môžete tak bojovať ako na zemi, tak aj na strechách.

Čo sa týka classov, sú rozdelene na typy a je tu Brute, Vandal, oba z Brujah klanu, Saboteur, Prowler z Nosferatu klanu a Siren a Muse z Toreador clanu. Pričom Saboteur a Prowler sú degenerované bytosti, ostatní majú ľudský vzhľad. Každá postava má tri skilly, jeden z klanu, druhý aktívny a jednu pasívnu schopnosť. 

Brujah klan má svoje schopnosti skok, Nosferatu zmiznutie, Toreador projekciu. Pridáva sa k tomu napríklad obranný shield a dopĺňanie zdravia u Bruta, adrenalín a earth shock u Vandala, čiastočná neviditeľnosť a bomba u Saboteura, Prowler vie stopovať zranených a vysielať netopiere na zmapovanie okolia, Muse si vie obnoviť cooldowny a používať sily aj po prvom zabití a liečiť priateľov v okolí. Nakoniec Siren má možnosť oslepiť nepriateľov a môže očariť civilov, ktorí budú priateľskí. 

Tu však pozor, civilistov môžete síce vycucať, ale nemôžete ich zabiť zbraňami. Ak to spravíte odhalíte sa ostatným na mape na určitý čas, čo môže byť nebezpečné. Ale zároveň sa s tým dá aj taktizovať a privolať ich takto.

Vampire the Masquerade: Bloodhunt ukázal alpha verziu, čo ponúkla?

Vizuálne je titul slušný, nie je top, ale napriek noci je vizuál veľmi dobre vyvážený, farebne dobre navrhnutý a pridáva sa aj pekný detail s reálnymi izbami za sklami budov. Tiene však miestami chýbajú a chcelo by to raytracing, rovnako je tu množstvo pop-upov v diaľke, ale na alphu napriek tomu dobré a hlavne pre multiplayerovú hru prehľadné. 

Keďže ide o Prahu autori sa snažili zapracovať aj trochu češtiny, čo im nakoniec vyšlo trochu zvláštne, špeciálne na jednom aute.

Vampire the Masquerade: Bloodhunt ukázal alpha verziu, čo ponúkla?

Celkovo nevyzerá Bloodhunt vôbec zle, má niečo do seba a ponúka inú atmosféru z battle royale ako ostatné hry. Bude však záležať, ako to autori dotiahnu a ako to zvládnu rozširovať a hlavne aj to, či si to nájde komunitu. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk