Týždenník - GTA 6 leak a veľa ohlásení

Tento týždeň bol preplnený, keďže bolo ako Tokyo Game show, tak mali prezentácie všetky tri konzolové firmy, pridalo sa Call of Duty a aj veľký leak GTA 6.

pridal saver 18.9.2022 o 22:18 pod hry
Týždenník - GTA 6 leak a veľa ohlásení

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol preplnený, keďže bolo ako Tokyo Game show, tak mali prezentácie všetky tri konzolové firmy, pridalo sa Call of Duty a aj veľký leak GTA 6. Hacker totiž získal zdrojáky GTA 6 a aj nejakú build verziu, ako aj desiatky videí z vývoja, ktoré rovno zverejnil na internete.

Take 2 sa ich snaží z internetu rušiť, aj keď škoda už bola napáchaná a možno príde ešte väčšia, keďže leaker na jednej strane chce peniaze od firmy, na druhej už zdrojáky predáva. Zatiaľ si od ľudí pýta ponuky za GTA V zdrojáky. Uvidíme, ako to celé dopadne. V každom prípade leak ukázal zaujímavé vylepšenia možností, ktoré prídu do novej hry a to ako nové pohyby, nové možnosti, tak aj ženskú postavu.

Nové Call of Duty sa ukázalo samé a ponúklo celkom peknú prezentáciu nových možností. Predstavilo ako Modern Warfare II, čo bude nové pokračovanie série, tak aj nové Warzone II, ktoré príde neskôr v novembri, a nakoniec aj mobilné Warzone. Novinky budú napríklad boje vo vode, ale aj pohľad z tretej osoby alebo nový DMZ režim a ďalšie novinky. Medzitým bola už spustená beta na PS4 a PS5 konzolách.

Niekoľko noviniek bolo aj o Assassin's Creed sérii, kde sa Odyssey dostal do Game Passu, o Mirage sme sa dozvedeli, že nebude tak dlhý ako posledné hry v sérii, a viac sme si popísali aj o Assassin's Creed Invictus, čo bude multiplayerový doplnok do Infinity. Možno aj free 2 play. Teda celé podobne ako Halo Infinite.  

Od Ubisoftu sme tu mali aj informáciu o cenách hier, kde hovorí, že ich veľké hry budú drahšie, čo u nás znamená 79 eur. Prvá drahšia hra bude Skull & Bones.

Svoju prezentáciu malo aj 3D Realms, ktoré prišlo s nádielkou retro fps akcií. Zaujímavá bola hlavne Phantom Fury, ale dátum dostal aj Cultic, Impaler, Wrath a aj Prodeus. Project Warlock II ukázal rozšírenie a vracia sa aj Rise of the Triad.

Nintendo ponúklo svoju prezentáciu a ukázalo ponuku známych titulov, ale hlavne ohlásilo názov a dátum vydania novej Zeldy. Tá sa bude volať The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom a príde v máji. Pridal sa napríklad aj Octopath Traveler II, ktorý príde vo februári, ukázali It Takes Two alebo Factorio vo Switch verzii, viac pridali z Mario + Rabbids crossoveru alebo Bayonetty 3.

Microsoft na TGS nechýbal, kde ohlásil Xbox verzie ďalších japonských hier ako Ni No Kuni 1 a 2, Fuga Melodies of Steel 2 a bojových hier ako Guilty Gear Strive, Blazblue Cross Tag Battle. Nechýbal Wo Long, Exoprimal, ale pridal aj Deathloop, ktorý si už v utorok vydá na svojej platforme a aj v Game Passe.

Popritom Phil Spencer z Xboxu jednal s Kojimom a ten už začal teasovať svoju novú hru. Nevieme zatiaľ, či to bude hra pre Microsoft. Zároveň Phil potvrdil, že nechce zvyšovať cenu konzolyRozoberal aj odkúpenie Activisionu, kde potvrdil, že nemajú záujem zrušiť Call of Duty z Playstation, skôr ho rozšíriť na viac platforiem. Teraz sa zdá, že EU nemá zásadné problémy s odkúpením, ale UK to posunula do hlbšej analýzy, keďže Microsoft nespravil ústupky.

Sony ponúklo svoje State of Play, kde ukázali hlavne nový trailer na God of War Ragnarok, ukázali, čo exkluzívne kúpili pre svojich hráčov v Hogwarts legacy, predstavili sa Rise of Ronin, Stellar Blade alebo Tekken 8. Neskôr ohlásili dátum vydania PC verzie Uncharted kolekcie a potvrdili, že PS VR 2 nespustí PS VR1 hry.

Zaujímavé veci sa udiali aj vo svete grafických kariet, kde na jednej strane prichádza RTX 40 generácia, kde už bola jedna karta leaknutá, na druhej práve EVGA ukončila spoluprácu s Nvidiou. Zrejme im nestačili percentá zo zárobkov alebo zárobky, ktoré mali počas pandémie, ale možno je za tým aj Ethereum Merge. To totiž úplne zastavilo minersku scénu. Mining sa momentálne neoplatí. Je to pozitívne pre hráčov, ale zároveň to vytvára riziko, že nové grafické karty sa na ťažbu oplatia viac a budú hneď vykúpené.

 

Zo seriálov sme sa dozvedeli, že tretia séria Witchera už skončila natáčanie a zároveň sa už uvažuje, že štvrtá a piata séria by sa natočila naraz. Rovnako sa začala natáčať druhá séria Halo. Premiéru však práve malo parádne anime spracovanie Cyberpunk 2077 sveta v Edgerunners seriáli. Mimo hier prišla aj piata séria Cobra Kai seriálu, ktorá si stále drží vysokú kvalitu.

Z recenzií sme sa pozreli na F1 Manager 2022, ale aj Commandos 3 HD remasterYacht Mechanic Simulator alebo Little Orpheus. Z hardvéru sme otestovali Samsung Galaxy Z Flip4, ale aj Buds2 Pro a od Honoru sme sa pozreli na Honor 70. Pridali sme aj preview na Lies of P a dojmy z Pharaohu, zábavnej akcie High on Life, pozreli sme sa na Valiant, Ravenbound, Destroyer: U-Boat Hunter alebo Planet of Lana.

Budúci týždeň sa pozrieme na multiplayer Call of Duty: Modern Warfare 2, Scorn a mnohé ďalšie hry, pričom recenzie nebudú chýbať. Aktuálne nám bežia aj dve súťaže. V jednej môžete vyhrať Tunic, MBL The Show 22 alebo Moss: Book II. V druhej zase súťažíte o slovenskú loveckú hru Way of The Hunter.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk